9.2.2016

HELLO FEBRUARY!

 


Eka postaussa tässä kuussa. Olen todella huono bloggaaja nykyään. Pakko skarpata tämän asian kanssa. Ainakin tulossa on postauksia tässä kuussa kuten esim; William syntymäpäivä toivelista, Williamin syndet, yhteistyöpostaus.
Meillä ollaan vihdoin terveitä, tai ainaki toivon niin. William on siis ainaki terve eikä kellään muullakaan flunssaa tai sen sellaista. 
Saralla oudot ihonalaiset patit reisissä, säärissä ja käsivarsissa joita kävin lääkärissä näyttämässä, kaksi läkääriä tutki niitä, eikä kumpikaan ollut koskaan ennen nähnytkään. Saatiin lähete labraan jossa käytiin tänään ja huomenna saan labran vastaukset, pelottaa ihan sikana että kyseessä olisi jotain vakavampaa. Ja toivon koko sydämmestäni että kyseessä on vain jtn normaalia ja ohimenevää.
Tästä enemmän kun tiedämme enemmän.


 Sara oli reipas tyttö labrassa, ei itkeny tai huutanu verikoetta, antoi hyvin ottaa nieluviljelyn ja pissas pottaan (jossa oli purkki) tosi hyvin ja nopeasti! Mamman reipas tyttö<3.

Viime lauantaina käytiin pienen pojan ristiäisissä <3

Saran ja Williamin päiväkotipaikka on varmistunu, ja joutuvat siis toiseen päiväkotiin kun missä Julia on, Harmittaa tietenkin mut minkäs sille voi? Onneks matkan varrella töihin kuitenkin, vaikkakin kaupungin toisella puolella. 3 viikon päästä mennään sinne tutustumaan ja viikko sen jälkee aloittavatkin siellä sitten kokopäiväisesti. Jännittää ihan sikana se! Enemmän varmaan äitiä kun lapsia? Ei mua jännitä Saran puolesta, se on oottanu tätä jo liianki kauan, ja tiedän että hän pärjää. Mutta William.. Mamman pieni<3 

Julian vaatteet: Paita - H&M, Housut - Kirppis
Saran vaatteet: Tunika - H&M, Housut - H&M
Wiltsun vaatteet: Body - H&M, Housut - Lindex.

William kehittyy kokoajan kovaa vauhtia, Nyt on alkanu nousemaan ylös lattialla ihan itse ilman tukea :') Teen 1v postauksen siitä sitten että mitä kaikkea osaa. Täyttää siis 1v tässä kuussa, mihin tämä aika oikein meni? Kolmas hammaskin tuli just läpi.. Aika hauskasti, oli siis kaksi alahammasta ja kolmas tuli alas viereen. Edelleenkään ei ole ylhäällä hampaita.  Sara on ainoo lapsista joka on saannu oppikirjan järjestyksessä hampaat. Julian eka hammas oli "vamppyyrihammas".


Mä edelleen rakastan mun ruskeita piilareita ja käytän niitä joka päivä. Iltaisin kun otan ne pois silmistä näytän todella oudolta sinissä. Tottunu jo liikaa ruskeisiin ja aion tilata uudet kun näitten käyttöaika loppuu. 

Julian vaatteet: Tunika ja legginsit - Lindex.
Saran vaatteet: Huppari - H&M?, housut - H&M.

Mulle saa milloin vaan ehdottaa postausideoita!
Tulossa piakkoin, viimeistään ensi kuun alussa postaus tyttöjen huoneesta, se kun alkaa vihdoin ja viimein olemaan valmis. Yksi Ikeareissu pitää tehdä vielä.

6 kommenttia:

 1. Yes! Nu bloggar du igen :D, man skulle tro att du har slutat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nej :) men har börjat jobba så har inte riktigt hunni skriva :)

   Poista
 2. Mä ehin jo miettiä että mihin oot kadonnu blogimaailmasta!
  Kauhee noi Saran jutut, toivottavasti kaikki on kunnossa oikeesti!! :O <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ttö ja arki vie paljon aikaa. On kyllä kauheeta tää saran juttu. Pelottaa nii paljon.. ja nytkin istun puhelin kädessä ja ootan et lääkäri soittais vastauksia verikokeista

   Poista
 3. Minäkin mietin että missä sun postaukset... kiva siis lukea näitä taas! Niinpä se on, että arki vie mennessään ja kiirettä riittää. Sitä meilläkn on, aamusta iltaan saakka. Tänään on poikkeuksellisesti aikaa keskellä päivää, koska vietän sairaslomaa.

  Toivotaan, että vastaukset tulevat nopeasti. Törmäsin tuollaisiin ihonalaisiin patteihin yhdellä tuttavalla, olivat jalassa. Olivat eräänlaisia hyvälaatuisia kystia. Ei siis mitään vakavaa ollut. Toivottavasti näin teilläkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et mua on kaivettu :D kiitos kun kerroit kokemuksestasi :)

   Poista

Kiitos kommentista <3