17.2.2016

Tuliaisia Thaimaasta

Mun äiti oli miesystävänsä kanssa Thaimaassa lomalla kaksi viikkoa. Meillä kaikilla oli kova ikävä mummoa. Mutta juttelin hänen kanssa joka päivä whatsAppissa ja onneksi kaksi viikkoa meni nopeasti. Tulivat maanantaina takaisin kotiin ja toin ne Porvooseen samalla kun itse pääsin iltavuorosta. Eilen he tulivat käymään kahvilla ja toivat tuliaisia mukanaan. :)


Tytöt saivat kahdet uudet mekot, Frozen ja Billabong. Saivat myös käsikorut ja sormukset. Mä sain laukun ja mies t-paidan(ei kuvaa). William sai hienon kauluspaidan ja shortsit. Saimme kaikki karkkia ja tuollaisen kynttiläjutun joka vikassa kuvassa. Se haisee tervalle. Ekaks se haju meni, mutta tänään jouduin siirtämään sen ulos parvekkeelle vahvan hajun vuoksi. Mutta se sopii tosi hyvin mun hyllykössä parvekkeella. Iltaisin voi laittaa kynttilät siihen palaamaan.

Kerron tässä postauksessa myös nopeasti vähän Saran kuulumisia. Sara voi hyvin eikä ole onneksi mitään oireita muuten kun nuo patit. Sairaalasta ei kuulunu mitään niin soitin sinne itse eilen ja kysyin että millon saadaan se aika. Sihteeri sanoi että lähete on vasta tullu eikä lääkäri ole sitä vielä nähnyt. Kysyin että kauan siinä voi mennä ja että en jaksaisi enään elää tässä pelossa, että mikä Saralla voi olla. Siihteri oli ihana ihminen ja sanoi että tulostaa lähetteen heti ja antaa sen suoraan lääkärille käteen. Näin hän oikeasti näköjään myös teki. Ei menny montaa tuntia sen jälkeen kun hän soitti uudelleen ja sanoi että lääkäri on nyt käynyt lähetteen läpi ja haluaa hoitaa Saran tilannetta kiirreellisenä. Eli tänään menemme uusiin verikokeisiin ja mahan ultraukseen. Perjantaina meillä on sitten aika lastenlääkärille Sairaalaan. Onneksi ottavat tosissaan niin ei tarvitse odottaa montaa viikkoa. 
Mua pelottaa todella paljon tämän päivän ultran, että jos siellä näkyy jotain poikkeavaa. Saralla oli kaksi viikkoa sitten mustaa kakkaa joka voi tarkoittaa jtn huonoa, nyt ei ole kyllä onneksi ollut mutta silti. Sara kakkasi myös kokonaisia makaroneja mustaan kakkaansa vaikka ruoka-ajasta oli menny jo 3h. Onneks kerroin nämäkin asiat lääkärille niin osaavat tutkia kunnolla. Saamme vaan toivoa parasta <3. 

Tulen illalla vielä kirjoittamaan tämän päivän ultrasta + mun paluusta työelämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3