15.5.2015

Tämä viikko

Tämä viikko on mennyt mun mielestä tooooodella hitaasti.. Nytkin vasta Perjantai. 
Johtuukohan siitä että odotan ensi viikkoa? Meidän hääviikkoa. En ole vielä onneksi osannu stressata silleen niistä, vähän tottakai jännittää!
Mutta nyt palaamme tähän viikkoon eli..

Maanantaina miehellä oli vapaapäivä. Aamulla hän vei Julian päiväkotiin ja meni näyttämään autoaan yhdelle niistä tietävälle. Sitten lähdettiin Helsinkiin yhteen kauppaan ostamaan öljyä meidän autoon. Samalla käytiin mummolassa kahvilla. Käytiin kans shoppailemassa pari jutskaa hääihin ja kävin hakemassa kuvan Juliasta.
Tiistaina käytiin miehen veljen perheen luona kahvilla miehen töitten jälkeen. Illalla kävin vielä Katjan ja Metan kanssa kahvilla.

Keskiviikkona käytiin mummon kanssa aamulla Julian kevätjuhlissa. mies kävi töitten jälkeen vaihtamassa öljyt sun muut autoon, sitten käytii kaupassa ja postissa ja tultiin kotiin. Ei tehty mitään erikoista.

Postista tuli serpeentiinejä, vieraskirja ja ilmapalloja.

Irtokynnet hääpäivälle.

Torstai - Helatorstai - Mies oli töissä koska muuten joutuisi lauantaina töihin. Töitten jälkeen menin metsästämään itselleni sukkahousuja häihin - en löytäny :(. Sen jälkeen käytiin Katjan perheen luona leikkimässä. Illalla mies meni kaverinsa kanssa kahville ja Julia ei oikeen siitä tykänny, huus varmaa tunnin sen jälkeen isää, menin sitten istumaan hänen viereensä siihen asti että nukahti. eilen en jaksanu kattoo matsii vaan menin aikasin nukkumaan, en edes tiedä miten matsi päättyi? KERTOKAA!

Perjantai - Eli tänään. Serkkuni kävi lastensa kanssa kylässä, tein meille lounaaksi makkarakeittoa, sit jäin hetkeks 5 lapsenkaa yksin kun serkkuni kävi kaupassa, en olisi ehkä ihan valmis olemaan äiti viidelle lapselle :D
Viikonloppusuunnitelmia ei oikein ole, olis yhdet markkinat ja syndet mihin pitäis ehtiä ja sunnuntaina miehellä työpäivä :(


Hyvää ViikonLoppua lukijoille <3


2 kommenttia:

  1. Meilläkin mies menee sunnuntaiksi töihin. Huominen kuluu kotosalla, kun mulla on koemeikki ja pitää lähteä porukalla kaupunkiin, jotta saadaan lapset hoitoon ja päästään hakemaan vielä mm. kuoharit ja loput karkit buffettia varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa päästä koemeikkiin :) Anoppi soitti tänään mun häämekosta, ja huomenna menen kokeilemaan sitä :P

      Poista

Kiitos kommentista <3