2.5.2015

KLARA VAPPEN!

Joka siis tarkoittaa selvinpäistä vappua! Minä siis vietin vapun lasten kanssa kotona ja mummolassa.
Vappuaattona oltiin vaan kotona eikä tehty mitään erikoista. Katsottiin leffaa ja sitten mentiin nukkumaan. 
Vappupäivänä minä sain nukkua pitkään, mutta heräsin 9 aikoihin. Siivoilin, järjestelin tavaraoita jne..
Tein lounasta ja jännitin mieheni puolesta koska tiesin että hänen kaverit tulisi hakemaan hänet 12 aikaa kotoona ja menisivät viettämään hänen polttareitaan :D. Mies ei aavistanu koskaa mitään. Tiesi että kaveri tulee hakemaan autoaan joka oli miehellä lainassa, mutta miettiki kun tänne meille tuli yks kaveri joka asuu vähen kauempana, pojat nauroivat ja ojensivat miehelle Scobidoo puvun ja lonkeroo :D. Sitten he lähtivätkin.


Pian sen jälkeen äitini tuli hakemaan minut ja lapset heille yökylään viettämään vappua.
Grillailtiin, tehtiin munkkeja ja syötiin ja syötiin vähän lisää.
Tytöillä oli kivaa ja niitten serkkukin oli sielä. Sara meni aikasemmin nukkumaan ja Julia vähän myöhemmin. Sen jälkeen syötiin sipsii ja katsottiin leffaa siskon ja äidin kanssa.Höh, oonpas tylsä kun ei ole simasta, ilmapalloista eikä serpentiineistä kuvia :(

Juttelin vielä miehen kanssa illalla kun hän oli tullu kotiin. Hänellä oli ollu kivaa.
Sitten menin nukkumaan äidin ja isäpuolen huoneeseen missä nukuttiin minä, Julia, Sara ja William.
Oli aika rankka yö kun William herätti myös Saran kun heräs nälkään, ja Sara tuli sit mun viereen nukkuu ja heräs kokoajan ja tippui kerran sängystäkin. Ei onneks käyny kuinkaan. Julia onneks nukkui koko yön heräämättä vaikka pikkusisarukset ovat huutaneet paljon.


Tänään äiti toi meijät kotiin tuossa 12 aikaan kun itse joutui lähtemään iltavuoroon, mies oli jo heränny eikä ollu edes krapulaa :)

Hyvää vappua!


5 kommenttia:

 1. Täällä on miehellä tänään polttarit. Aamupäivällä lähtivät ja yöllä kaiketi kotiuttavat sen... Toivottavasti on hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Tekisitkö postauksen miehen polttareista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että teen, mutta voin lyhyeesti kertoa tässä että kaupungilla pyöräili sellasella oudolla pyörällä mihin mahtuu kaks vierekkäin istumaan ja hänen piti saada ihmisiä kyytiin.. Sitten menivät ampumaan paintballia ja sen jälkeen saunomaan, grillailemaan ja juomaan :)

   Poista
  2. Niin ja joutu hevosen selkään kans :D

   Poista

Kiitos kommentista <3