14.5.2015

Julian kevätjuhlat

Julia aloitti päiväkodin lokakuussa ja käy siellä 2-3 pv viikossa. Julia viihtyy tosi hyvin päiväkodissa ja kertoo innoissaan aina kenen kanssa leikkiny ja mitä. Odottaa aina että pääsee päiväkotiin.
Päiväkodin pomo soitti mulle aikasemmin ja kyseli miten syksyllä haluan jatkaa ja aloittaako Sarakin syksyllä.  Sara ei mene vielä syksyllä päiväkotiin ja Julia jatkaa samalla tavalla kuin nyt paitsi että isossa ryhmässä. Miten mun pienestä tulee niin iso? Näillä näkymin Sara ja William menevät päiväkotiin ensi vuoden alussa. Hirvittää jo nyt laittaa William niin pienenä päiväkotiin :( Julia sai olla kokonaan kotona 2,5v olis saannu tottakai olla vielä kotona, mutta olin sitä mieltä että haluaa/tarvii muutakin. Sara saa olla kotona 2v3-4kk. Sara sopeutuu varmaan hyvin päiväkotiin koska eilen Julian kevätjuhlissa hän temmelsi siellä kaikkialla eikä huomioinnu mua ollenkaan, leikki muitten kanssa ja lelujen kanssa. Hän viihtyi! Williamin puolesta pelottaa kun on vasta n. vuoden vanha kun joutuu päiväkotiin. Mutta mun on pakko palata työelämään.

Eilen siis Julialla oli päiväkodissa kevätjuhlat, lapset lauloivat meille lauluja ja sen jälkeen saimme kahvia ja leipää mitä ne oli päiväkodissa lasten kanssa leiponeet.

Viimeisessä kuvassa Julia on "sillan alla". Lapset lauloivat laulua missä on 3 bääbäätä ja peikko sillan alla, Julia esitti peikkoa.

Ensi kuun puolessa välissä päiväkoti menee kesälomalle ja Julia jää kotiin pariksi kuukaudeksi ja sitten palaa elokuussa takas päiväkotiin isoon ryhmään. Vähän pelottaa mutta menee sieltä Julian nykyisestä ryhmästä pari muutakin ja isossa ryhmässä tällä hetkellä on Julian pikkuserkku E. 


4 kommenttia:

 1. Varmasti menee ihan hyvin se päiväkodin aloitus pienemmilläkin. Frida 1v8kk ainakin viihtynyt :) Simo olis varmaan mielummin vaan kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti menee :) Pelottaa vaan Williamin puolesta kun on nii pieni.

   Poista
  2. Miksi on pakko palata työelämään? Ehkä perhepäivähoito olisi noin pienelle paras?:)

   Poista
  3. Raha-asiat pakottaa. Mut mietin vielä. Perhepäivähoitoon en halua laittaa. Ja tiedän että tässä päiväkodissa on ihanat hoitajat jotka kyllä tekee kaikkensa jne.

   Poista

Kiitos kommentista <3