11.9.2014

Tulevaisuus

Tulevaisuus pyörii enemmän tai vähemmän mielessä kokoajan. Miten me mahdutaan tähän kämppään kun meitä on viisi henkilöä perheessä, Autokin pitäis uusia jne jne.. Stressaavaa välillä.
Mutta olen varma että pärjäämme tässäkin vielä hetken. Vaikka olisi isompi koti kivempi ja vieläpä omakotitalo.


Minä kävin tänään työpaikalla allekirjoittamassa sopimuksen että jatkan hoitovapaata seuraavaan äitiyslomaan asti eli Tammikuuhun. Sitten jään Ainakin vuodeksi kotiin seuraavan vauvan kanssa koska minun mielestä alle vuoden ikäiset ei vain kuulu päiväkotiin. En kyllä haluaisi sillonkaan vielä jättää päivökotiin, mutta minun on pakko alkaa tekee jtn rahan eteen, Koska sitähän ei puissa kasva.
Olen aika tyytyväinen siihen että Julia on saannu olla kauan kotona.
Olin jo valmiiks hakenu paikkoja tytöille tammikuusta eteenpäin, ja ajattelin että jos/kun saamme päiväkotipaikan niin Julia saisi aloittaa päiväkodin silleen että olisi muutama päivä viikossa siellä.
Koska hän selvästi jo tarvii kavereita ja enemmän tekemistä päiviinsä.
Saran pidän vielä kotona kans siihen asti että nuorimmainen menee päiväkotiin. eli hän tulee olemaan melkeen 2,5v kun menee päiväkotiin, Ihanaa kun hänkin on saannut olla pitkään kotona. Pikkunen ei sitten sitä saa. Mutta uskon että siskot kattoo hyvin hänen peräänsä myös päiväkodissa että pärjää. :)Kattelen kyllä monta kertaa viikossa netistä koteja, jos löytisi joku ihana koti meille. Mutta ei vielä ole. Tai ON.. mutta vähän liian kalliit :(
Unelmoida saa <3


Jos haluatte kysyä jtn niin vastaan mielelläni kysymyksiin ;)

- Diana

2 kommenttia:

  1. Olisko kivaa, jos kolmaskin lapsi olisi tyttö? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan lapsi on terve niin sehän on pääasia, mutta kun tää on todennäköisesti viimeinen lapsi niin oishan se kiva jos olis poika :) Mutta jos tyttö tulee niin ainakin on vaatteita valmiina.

      Poista

Kiitos kommentista <3