26.9.2014

PETTYNYT

En ois ehkä halunnu tehdä tätä postausta, mutta johonki on nyt pakko päästä purkaamaan tätä pettymystä. Nimenomaan Liberoa kohtaan. Oon aina tykänny hyvää tuotteista eikä oo pahemmin olla valittamista, joskus ollu yks virheellinen jossai paketissa, mutta en oo jaksanu yhdestä vaipasta tehdä valitusta ja sitäpaitsi ne haluu kaksi virheellistä näytettä jos tekee reklamaation ja sehän on vaikeeta jos paketissa ollu vain yksi virheellinen vaippa.
No, ostettiin Saralle Liberon up & go 5 vaippoja ja siinä yhdessä paketissa oli YLI kymmenen virheellistä vaippaa. Ne oli virheellisiä sillä tavalla että jos niitä käytti ja vaippaan tuli pissaa niin sieltä sivuista pursui ulos sitä täytettä joka pitää pissan vaipassa. 

Minä sitten otin yhteyttä Liberoon ja he pyysivät lähettää kaksi virheellistä vaippaa + vaippapussin takaisin niille. Minä tein näin. Ja kun oli menny n. 2vk ja en kuullu niistä mitään otin yhteyttä niihin taas ja kysyin että oliko vaipat ja pussi tullu perille, ja sain nopean vastauksen: "On, lähetämme korvauksen teille kahden viikon sisään."
Korvaus tuli 3 pv siitä ja jopa kotiinkuljetuksena(!!) Eli siis tänään.
Avasin innoissani paketin että saisin nähdä korvauksen. 

Tästä seurasi TAAS suuri pettymys!!!!!
Paketissa oli pieni paketti missä oli kakkos koon vaippoja ja iso paketti missä oli kolmos koon vaippoja!!!!!??? Mitäs helevattia mä niillä niinkun teen? Mä vähän niinku luulin että ne lähettää tottakai niitä viitosia mulle mitkä olikin virheellisiä ja mitkä meillä siis on käytössä? Eihän nämä mitenkää Saralle mee?
HUOH!

Tästä seurasi siis uusi yhteydenotto Liberoon.. Vastaavat varmaan vasta aikaisintaan maanantaina, eli nyt vaan odottelen taas.

NONI, Olen puhunut!!

Muilla ollu ongelmia Liberon tuotteiden kanssa? Entäs mites korvaus?

- Diana

14 kommenttia:

 1. Meillä oli sama ongelma 6koon housujen kanssa, yks sauma ei ollu kiinnittyny KOKO paketista. Ooteltiin kuukaus korvausta ja saatiin 15vaippaa vähemmän ku siinä meijän paketissa oli alunperin ja mua ärsytti se. Ku oltais viety prismaan ni oltais saatu uus paketti heti.. ja nyt 7 koon housuissa on ollu sellanen ongelma et se imu osa ei oo suorassa suhteessa vyötäröjuttuun ja vaipat on koko ajan vinossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit valittanu uudestaan :D haha Mut tosi tylsä juttu.

   Poista
 2. Meillä ! Liberon vaipoista tulee huomattavasti useammin "sivuluisu pissat" kuin pampersin. On ollu myös tuollaisia saumaongelmia. Enkä osta liberon vaippoja kyllä enää. En tykkää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toi että pissat tulee läpi sivusta eikai oo vaippojen vika? Vaan kaikki lapset ovat erimuotoiset pyllystä. Meil esim vauvana ollu liberot ainoot mistä ei oo tullu sivuista ulos pissa. Mutta myöhempänä iällä kaikki vaipat olleet ok.
   Itekki siirryin nyt kokonaa muumeihin. paitsi että tänää oli muumit loppu kaupassa niiin otin liberot.. saa nähä löytyykö vikaa näistäkin. pelottaa valmiiks

   Poista
  2. No voi olla että pojalla on ei liberoon sopiva beba :D muut vaipat kyllä pitää :)

   Poista
  3. Onneks on muitakin vaippoja :)

   Poista
 3. Vi har oxå haft de problemet me Sophie (måånga gånger) att kisin rinner breve, ha alltid trodd att ja ha satt på blöjan tokigt, men nu förstår ja! Ha t.o.m. blivi sur på mommo o sagt att hon måst kolla kanterna bättre.. :D Nästa gång blir de pampers då!!!
  Och vaför i all världen skicka dom små blöjor?? E du registrerad Liberokerhon, att dom vet att du e gravid..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kommer int just nu ihåg att ha ja laga dit i libero att ja e gravid.. men FAST ja sku ha gjort de tycker ja no att dom ska korva dom blöjjorna som for sönder o int åt kommande babyn -.-

   Poista
 4. Voi hitto!!
  Outoa, mulla kun ei oo koskaan osunu kohalle yhtäkään viallista liberoa! Ja niitä kuitenki on käyttäny molemmat tytöt.. Tosin vauvana Danskulla oli enemmän pampersia kun se ei jätä nii paljon painaumia.
  Mutta johan on tsägä sulla! Kaiken huippu toi että lähettää sulle minivaippoja :D pidät ne uudelle vauvalle ja nyt vaan vaadit Saralle uudet :D
  T. Liisa-Cindderella

  VastaaPoista
 5. Muumivaipat toimii! Suosii samalla suomalaistakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3