23.9.2014

Neuvolalääkäri


Ja tänään lähti käyntiin myös uusi viikko, 18+0.

Kuukaudessa paino on tippunut 600g. En kyllä tiedä miten? Syön säännöllisesti ja liikun enkä oksenna.
RR: 124/69
HB: 140.
Vauvan syke: +145

Oon ehkä alkanut tuntemaan liikkeitä iltaisin kun menen makuulle. En voi vielä olla varma. Mutta varmasti pian alan tuntemaan kunnolla. Molemmista tytöistä kun aloin tuntemaan rv 18+ :).

Kaikki oli hyvin ja raskaus jatkuu normaalisti.
Mulla on varmaan todella huono kunto nykyään kun heti kun kävelen vähän pidemmälle niin mahaan alkaa tuntumaan ilkeeltä. Tai siis kun pääsin kotiin neuvolasta niin on sillee särkeny vähän ja harjoitussupistuksia tullu.

Tämän raskauden ja hetken mieliteko on JOULUTORTUT!!! Ja tänään olisin ostanut kaupasta, mutta ässässä ei ollu luumumarmelaadia :(((( Meinasin alkaa itkemään,
No, Perjantaina uusi yritys kun mennään kauppaan. Mennään varmuuden vuoksi isompaan kauppaan että olisi isompi mahdollisuus että sitä olisi ;)
Mutta miten jaksan odottaa vielä 4 pv? :D

- Diana

6 kommenttia:

 1. Vähänkö sulla on hyvä hemoglobiini! (eiks toi hb ole se?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hemoglobiini :) Yllätyin itekki että noin hyvät. Mut sit katoin Saran ja Julian neuvolakortteja niin ollu aika sama näillä viikoilla. Olin ihan varma että olisi rautapuute kun oon nii väsyny kokoajan

   Poista
 2. Meidänkään s-marketissa ei ollut luumumarmeladia hyllyssä, mutta kun kysyin myyjältä niin heti takahuoneesta varastosta löytyi. Olivat vain tilan puutteen takia jemmassa. Joten kysy ensi kerralla myyjältä löytyykö kätköistä luumumarmeladia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kysyin myyjältä ja hän sano että niitä tulee vasta sitten lähempänä joulua :(

   Poista
 3. Vastaukset
  1. De e kiva för dej de :D Men nu har ja o plommonmarmelad ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3