5.9.2014

Aika ja jaksaminen ei aina riitä

Olette varmaan huomanneet etten postaa enään yhtä usein kuin ennen?
Aika ei vaan riitä eikä tällä hetkellä jaksaminenkään.. 
Aamuisin oon niin väsyny tai sitten siivoon, puhun kaverin kanssa puhelimessa tai sitten joku kaveri on kylässä. Päiväuniaikaan tappelen Juliankaa joka yrittää jättää päikkyjä pois. Hän ei vaan nukahda enään. Pidän hänet silti sängyssään että Sara saisi nukkua, koska Julia ei ymmärrä olla hiljaa. Ja samalla tottakai yritän että Juliakin nukahtais kuitenki. Tällä viikolla olen kerran saannut hänet nukahtamaan päiväuniaikaan.
Jos en saa häntä nukahtamaan niin ei mee montaa tuntia niin alkaa se väsymyskitinä -.- Ja en haluaisi laittaa häntä nukkumaan myöhemmin koska sillon kärsii illalla nukkumaanmeno. Niinku on tehnykkin tällä viikolla kun hän kuitenki on nukahtanu 16-18 aikaa päikkäreille. En tiedä enään mitä keksisin..

Iltapäivällä kun mies tulee kotiin ja oon tehny meille ruokaa ja ollaan syöty niin oon ite niin väsy että otan pienet päikkärit. En vaa jaksa päivääkään ilman päikkyjä. Tämä raskaus on väsyttävä. En tiedä miten jaksan ensi viikolla kun mies on iltavuorossa, kun en pääse päikkäreille 15-16 aikaan. 


Illalla tapellaan tyttöjen kanssa että saataisin ne nukkumaan. Julia juoksee kokoajan ulos huoneestaan ja nyt yritämme saada Saran nukahtamaan itse sänkyynsä, hän nousee kokoajan ylös seisomaan ja alkaa huutamaan. Sillon ei aina jaksa kirjoittaa tänne kun oottaa vaan että pääsee itse nukkumaan kunhan oon kattonu sarjani tv:eestä.
Lisää tunteja vuorokauteen siis tarvisi.


Yritän silti parhaani mukaan aina välillä tulla päivittämään kuulumisia ja kuvia meistä.
Onneks ehdin joka päivä kuitenki lukea seuraamani blogeja :).

Julian huoneesta kuului Saran huutoa ja menin kattoo että mitä nyt, Niin Sara oli menny ite taaperokärryyn tälleen ja näähän "Oota-äiti-hakee-ensin-kameran tilanteet" on :D.

Toivottavasti pysytte vielä lukijana, Lupaan yrittää kirjoittaa enemmän ja toivon että tulisi enemmän aikaa kirjoittaa.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3