20.2.2014

Shoppailua ja ostoksia :)

Jeee, mun uusi kone tuli jo tänään <3
Nyt voin taas postailla ja lukea blogeja. Se on sellasta säätämistä kun joutuu kännykällä lukea. En edes yrittäny kännykällä postailla.. Oon joskus yrittäny ja se vasta säätämistä onkin.

Mä en sitten eilen lähtenytkään Helsinkiin mammatreffeille, Koska Saralla oli huono yö, heräs usein huutamaan ja itkemään. Oon epäilly mahaa, mutta nyt epäilen kyllä hampaita. Yks on jo tullu läpi ja se on alhaalla sivulla.. Juliallahan tuli ylös sivulle. Outoja lapsia mulla :D. Huonosti nukutun yön jälkeen Sara kuitenki kehtas herätä 8... Sain hänet kyllä jatkamaan unia 9. Ite en vaa saannu unta enää sitten 8 jälkee. Nousin ylös ja aloin käymään vaatekaappia läpi, heitin pois kokonaisen jätesäkillisen vaatteita. En jaksanut näyttää niitä kenellekkään, tai viedä kirpparille. Heitin vaan suoraan roskiin! Mutta jäi mulla yli sellasiakin vaatteita joita oikeesti kelpaa laittaa eteenpäin, Niitä säästän ja vien kirpparille, kuhan Sara tuosta kasvaa ja pääsen viemää jotain hänellekkin liian pieniä vaatteita. Ajan kanssa haluan eroon joka ikisestä Saran liian pieneksi menneistä vaatteista. Meillä EI ole tilaa säilyttää mitään ylimäärästä!

Kun olin valmis vaatekaappini kanssa lähdin serkkuni kanssa kirpputorille ja robbariin. Kirpparilta löysin Saralle yöpukuja, itselleni jotain paitoja ja spagettipurkin.


Robbarista ostin Julialle välikausihaalarin (Kuvia tulee myöhemmin) ja kurahanskat. Sen jälkeen tultiin meille hengailemaan, syötiin lounasta ja mä sain Saran nukkumaan. Serkkuni taas ei saannut Cessiä nukkumaan.

Iltapäivällä mentiin minä, Sara ja mieheni kyläilemään Saran kummisedällä ja hänen tyttöystävällään. Siellä Sara sai jonku huutokohtauksen ja päätettiin että parempi lähteä että niitten tyttö sai nukuttua rauhassa.
Sara nukahti heti autoon. Käytiin kaupassa ja ostettiin herkkuja illalle ;).

namnamnamnamnamnam !

Ostin kaupasta myös 3 lehteä:


Mä oon NYT OIKEESTI päättäny että näille mahamakkaroille ja huonolle kunnolle on PAKKO tehdä jtn.. Haluan olla kunnossa ja näyttää hyvältä. Haluan käyttää hienoja vaatteita ilman ongelmia. Haluan litteän mahan ja jossai vaihees ehkä vähän lihaksiakin ;). Laihdutusta siis tiedossa!

Kävin tänään kans postissa hakemassa H&M paketin. En jaksanu nyt kuvata tuotteita niin lainaan kuvia H&M:n sivulta.

Julialle:

   x2 koko 92

 Koko 92

 Koko 22-24

Saralle:

 Koko 62

 Koko 13-15

Minulle:

Koko S

 Koko S

 Koko M, Otin isomman siksi että halusin ISON, mut tää on teltta mulle :D.

Mulle on näköjään tullu tapa että joka kuukausi tilaan jotain H&M:ltä. Hups! 


4 kommenttia:

  1. Mäkin huomaan että h&m:ltä tulee usein tilailtua kaikkee vaikkei tarviskaan.. Yritän parantaa tapani :D

    VastaaPoista
  2. Mitä noi hemppiksen perus 92cm bodyt maksaa?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3