18.2.2014

MOBILE ja muuta.

Pieni hetki siitä kun viimeks kirjoittanu. Ja nyt istun äitini koneella Helsingissä, kun oma kone meni rikki ja meni huoltoon. Saan uuden koneen kun entinen kone on niin rikki ettei sitä voi korjata.
Viikonloppu meni taas liian nopeasti, ja ei me paljoo tehty, vähän kyläiltiin ja oltiin vaan. :)
Sara sai lainaan kummitädiltään mobilen ja sehän vasta hauska kapistus olikin, Jäi kyllä sinne sänkyyn ilomielin sitä tuijottelemaan :D.Sara kokeili myös syöttötuolia viikonloppuna, ja istu tosi hienosti jo siinä, aika pelottavaa, koska kasvaa niin nopeasti ettei tää mamma ehdi ollenkaan mukana. Missä mun vauva?

Eilen miehellä alkoi taas iltavuoroviikko (Tuntuu siltä että se on AINA iltavuorossa.)
Mä kävin aamulla mamma-lapsi treffeillä tyttöjen kanssa, ja kivaa oli. Kello meni siellä aivan liian nopeasti ja kun huomasin että se oli jo melkein 12 tuli kiire pakata tytöt autoon ja ajaa kotiin, koska piti palauttaa auto miehelle joka lähti sillä töihin. (Kaks autoo olis kyllä jees) Julia taas tappeli päikkäreitä vastaan mutta nukahti sitten viimein ja nukkui 2h. Sarakin nukku melkeen koko päivän. Naapuri kävi kylässä kans. Julia oli eilen taas ihana oma ittensä, eikä mikään kiukkukakara joka vaan huutaa ja suuttuu kaikesta. Ihanaa että näitäkin päivä tulee välillä. Jaksaa sitten taas hänen kiukuttelua paremmin :D.
Julia kun nukku päikkärit vähän myöhemmin kun yleensä sai katsoa mun kanssa salkkarit ja oli siitä enemmän kun innoissaan. Ja sitten tapeltiin taas unta vastaan :/.
Sara nukkui onneks koko yön läpi ja heräs vasta 6 aikaan vaikka oli nukkunut melkeen koko päivän.

Tänään nukuttiin jopa 8:20 asti kaikki.. mies toki jatkoi vielä unia kun minä nousin tyttöjen kanssa.
Sitten vähän ajan pääst miehen puhelin soi, ja hän ilmoittaa että meille tulee vieraita 10min pääst, iski pieni paniikki, nopeesti vaatteet päälle mulle ja tytöille ja pikasiivous :D.
Kylään tuli kavereita ja heidän 1vuoden ikäinen tyttö. Julia oli innoissaan kaverista. Serkkunikin tuli tyttärensä kanssa kahville. 12 lähdin viemää miestä töihin ja tulin tänne Helsinkiin. Julia jää tänne yökylään 2 yöksi kun hänen sylikummi/täti haluu viettää hänen kanssa aikaa :). Sopii mulle! Huomenna taas Helsinkiin, kun menen mammatreffeille Hesamammojen kanssa. siitä sitten enemmän seuraavassa postauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3