25.2.2014

Puistoilua ja oksennusta

Sunnuntaina käytiin kaupassa ja sitten mentiin fafan luokse. Syötiin siellä miehen siskopuolen tekemää kotiruokaa ja oli namnam! Olimme siellä iltaan asti.Maanantaina Julia ylätti positiviisesti ja antoi mun nukkua 9 :). (Yleensä siis herää viimeistään 8.) 
Saimme vieraan heti aamusta, tai, ei tuo naapuri mikään vieras ole :D.
Iltapäivällä mentiin anoppilaan kylään, hän teki minulle ripsihuollon. :) ISO KIITOS <3

Tänään Sara heräs 7:40, tai sillon mä heräsin siihen että hän oksensi. Nopeesti ylös ja autamaan pientä pois oksennuksesta. Pesin hänet ja otin mun viereen jatkamaan unia, no en ehtiny kun päästä makaamaan, Niin kuulin Julian huoneesta ääntä. Takas ylös. Ja nostin hänet pois sängystään. Aamupesu hänelle ja uusi vaippa. Menin makkariin missä Sara oli ja TAAS hän oksensi!! :o pesulle TAAS.
Nyt hän sai olla vaippasillaan meidän kanssa. Laitoin hänet sitteriin ja laitoin Jullelle aamupalaa.
Tunti myöhemmin uskalsin laittaa Saralle vaattetta päälle.
Saralle maitoo ja sitt vaunuihin nukkumaan. Julialle vaatteet päälle ja mentiin kaikki ulos puistoon.

Kun tultiin kotiin annoin Julialle lounasta ja laitoin nukkumaan.. On kohta jo nukkunut 2h :o Yleensä nukkuu tunnin vaan. Sarakin heräs jo.. ja kun annoin maitoo, niin rupes yhtäkkiä oksentamaan TAAS, maitoa vaan tuli ja tuli ulos hänestä, enemmän kun mitä hän on tänään minun mielestä juonnu. En tiedä mikä on. vai onko oksennustauti? Nyt nukkuu taas <3

Nyt odotan että mies pääsee töistä ja lämmitän meille ruokaa ja sitten olisi tarkoitus mennä kälyn luokse kyläilemään, mut pitää nyt vähän seurailla tätä Saran oksennusta ettei mennä sinne tartuttamaan oksennustautia jos sitä  on.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3