20.11.2013

Yömaito ja tutit pois

Oi miksi jätin tämän niin myöhäiseksi?

Julia herää edelleen aika usein yöllä ja haluu juoda maitoa nokkamukistaan.. Oikein seisoo valmiina sängyssä ja ojentaa nokkamukia että haluu maitoo, kun tulen huoneeseen.
Olen kokeillut antaa vain tuttia, mutta kun poistun huoneesta alkaa kauhea huuto.
Ja olen liian laiska ja väsyny alkaa taistelee keskellä yötä huutavan lapsen kanssa.. Tämän siitä sitten saa kun ei voinnut tämän asian tehdä aikasemmin, esim silloin kun hän ei vielä tajunnut että yöllä voi juoda maitoa vielä tässä iässä.
Julia juo myös ennen nukkumaanmenoa maitonsa sängyssä ja nukahtaa sitten.
Haluaisin sen kanssa pois.
Kokeiltiin tässä viime viikonloppuna ottaa se pois. 
Alko hyvin! Julia ei edes muistanu koko maitoa kun laitettiin nukkumaan ja nukahti hienosti ilman maitoa. - Meni 2h ja hän heräsi huutamaan ja halus maitoa. Veimme hänelle lasin maitoa minkä sai juoda kun olimme paikalla.. Hän joi sen ja menimme pois huoneesta, vähän ajan pääst alkoi taas huuto.
Yritimme silitellä hänet uneen. Mutta ei auttanu. Mikään ei auttanu. Kun olimme pari tuntia yrittäny, niin annoimme periksi. VIRHE, tiedän. Nyt hän tietää että jos tarpeeks taistelee niin annamme periksi. Mutta olimme molemmat liian väsyneitä taistelemaan.. Annoimme nokkamukin ja hän nukahti heti sen jälkeen.
Nyt on kans nukkunu koko tämän viikon jokaisen yön läpi. Harvinaista että jo 3 yötä peräkkäin.
Pitää vaan tässä kokeilla uudestaan vaikka perjantaina kun voimme molemmat valvoa vuorotellen huutavan Julian kanssa.

Sitten kun maidon ollaan saatu pois niin lähtee tutti!!
Senkin olis pitäny tajuta ottaa pois aikasemmin.. Sillonku hän ei tajunnu pyytää sitä. Nyt tietää että heti kun menee nukkumaan niin hän saa tutin, joskus haluu jopa päikkäreille vaan siksi että tietää saavansa tutin. hän ei kuitenkaan nukahda koska eihän häntä oikeasti väsytä. Mutta otan tutin pois aina kun nousee sängystä.
Aika hyvin on mennyt nyt kun on oppinut että tuttia käytetään vaan kun nukutaan. Vaikka aluksi itki päivisin tutin perään.
Monet on tehny niin että ovat leikanneet tutin rikki ja antaneet lapselle ja sitten hän on vaan oppinut että tutti on rikki eikä sitä voi enää käyttää! Toivon että toimii meilläkin niin "helposti".

Ja monet sanoo että nämä asiat pelottavat enemmän meitä vanhempia kun lapsia! Ei se ole kuin pari yötä - viikko ja maito ja tutit on unohdettu..
Kuhan vaan sais itsensä niskasta kiinni...

Tähän saa laittaa omia kokemuksia! Niitä on aina kiva lukea, koska aihe todellakin kiinnostaa nyt kun se on edessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3