27.11.2013

Ylpeä mamma

Voin kyllä sanoa että lapseni ovat tosi helppohoitoisia ;)
Julia kun synty niin oli paljon hereillä, itkuinen ja kärsi paljon masuvaivoista. Se olo osittain rankkaa.
Tämä uusi vauva on ihan eri maata (ainakin toistaiseksi), Ei huuda melkein koskaan, joskus kun haluaa huomioota, tai jos kakkaaminen tuntuu masussa ja välillä vähän ilmaa masussa, mutta saadaan se niin nopeasti ulos että huoli on nopeasti ohi. Vauva nukkuu TODELLA hyvin, nykyään 8h putkeen. Illalla on ollu vähän vaikeeta saada nukkumaan, ei siis ole huutanut tai mitään, mutta on hereillä eikä halua nukahtaa :D. Mut huomasin eilen, että helppo saada nukkumaan, laittaa vaan sänkyyn ja valot kiinni ja hän nukahtaa :).
Viime yönä nukku 22-06-09 Joskus haluu siinä 6 aikaan kun herää olla vähän aikaa hereillä, niin maataan meidän sängyssä ja pussaillaan <3

Juliakin rupes yhtäkkiä nukkumaan kokonaisia öitä ja on nyt nukkunu n. 2viikkoo :) Jätettiin se "sänkymaito" pois, ja ei ollu ongelmaa! Hienosti on nukahtanu kuitenkin.

Päivällä leikitään ja ollaan kaikki yhdessä. Julia auttaa vauvan hoitamisessa, keinuttaa esim sitteriä tai esittää lelujaan vauvalle. Huomaa että Julia on ylpee isosisko joka tykkää pikkusiskostaan :).

Olen onnellinen mamma! Ja ylpeä tyttäristäni! <3

Julia piirtää :)
Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

 1. Ihanaa että teilläki on reipas isosisko :)
  Mun blogissa on haaste jos haluut tehä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et näköjään teilläkin :)
   Kiitos haasteesta, teen sen jossai vaihees varmaan :)

   Poista

Kiitos kommentista <3