5.11.2013

syksy ja sateet on pyllystä

Mä vihaan sittenki syksyä!!
Onhan se ihan kaunis alussa, kun lehdet vaihtaa värei ja on kaunis sää, mutta sitten kun kaikki lehdet on pudonneet puista niin alkaa tää sade ja kylmyys. Kuka haluu mennä ulos sateeseen leikkimään? Ja miksi pitää sataa JOKA PÄIVÄ?
Me ollaan siis istuttu nyt kaks päivää sisällä, ja kohta alan kiipeilemään seinille.
Julia ja isi pääs eilen edes vähän ulos kun lähetin ne kauppaan hakemaan maitoa ja vaippoja. Mut me vauvan kanssa hengaillaan vaan sisällä. Toivottavasti huomenna ei sataisi niin voitais mennä vaikka puistoon.

Eilen ei siis paljoo muuta tapahtunu.. Metta-täti kävi perheineen kahvilla ja sitten sen jälkee lapsilla oli kylpypäivä. Vauva pääs toista kertaa kylpyyn, ja kyllä tykkää :).

Isi dataa ja Julia pelleilee :D.
Tänään serkkuni tuli heti aamusta käymään tyttärensä kanssa. Ja oli täällä pari tuntia.
Sen jälkeen Julia meni päikkäreille. Julia on kaks päivää putkeen menny aikasemmin päikkäreille kun ennen. En tiedä miksi?!

Tänään siivosin Jullen huoneen ja otin hänen lelulaatikosta pois kaikki sellaset pehmeet vauvanlelut, laitoin ne toiseen laatikkoon odottamaan että vauva voi alkaa leikkii niillä :).

Puvussa lukee "I'm the littlesister". Äitini toi tämän sairaalaan :)
Päivällä tänne tuli käymään Julian kummitäti ja hänen tyttö ja sitten miehen siskopuoli.

Tänäänki satanu koko päivän just niin ei oo päässy ulos. Eli sisällä ollaan oltu.

Leikittiin kaikki Julian huoneessa :D.
Vauva nukkui melkein koko iltapäivän. Heräs vasta 19 aikaa. Mutta sain tehdä Juliankaa iltatoimeet rauhassa itse :). Yleensä mies tekee ne, kun vauva tankkaa aika paljon iltasin.

Oon alkanu olemaan aika PRO imetyksen kanssa :D Oon jo oppinnu istualteen imettämään. Toki makaaminen on paljon helpompaa. Mut iltasin kun haluan katsoa tv;eetä niin istuen :).

Nytkin vauva on tääl hereillä vielä meijänkaa. Mut iha hyvä vaan kun nukku niin pitkää että nyt valvoo niin jaksaa nukkua sitten yöllä.

Vauva pääs tänään kokeilemaan sitteriä. Ja makaa nyttenki siinä ja kattelee ympäriinsä :) <3

Siskokset <3
Julia pyytää aina ite että saa vauvan syliinsä <3 Ne on kyllä niin suloisia <3
Niistä tulee viel hyvät kaverit kuhan vauva kasvaa :)

Illalla metta-täti perheineen tuli taas käymään kahvilla. Juliakin tykkää kun saa leikkikaverin tänne leikkimään, niilläkin ikäeroa vain kuukaus :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3