29.11.2013

Stressi joululahjojen kanssa

Tämä päivä alkoi jouluostoksilla, tai aloin selaamaan erillaisia nettisivuja, löysin lahjoja Julialle ja anopille. Äidin joululahja teen vasta varmaan ens viikolla kun on kaikki tarvittava siihen.
Ja muitten joululahjat kans tiedossa.
Pieni ongelma iski kun tilasin Julian joululahjan Br-Leluista... Maksoin sen mutta sitten sivu tilttas ja en päässyt koskaan vahvistamaan. Oon yrittäny saada yhteyttä sivun ylläpitoon. Mutta varattu kokoajan. Vähän suututtaa jos ottavat rahaa mutta en saa tilaamani tavarat..
Br-Lelut verkkosivulla on tänään -25%, ja sen takia varmaan sivu tilttailee, kun niin monet on sillä sivulla.Oon kans ehtiny siivota vähän (Ja Julia sotkea sen jälkeen..) Mieskin kävi kahvilla ja lähti jo. Molemmat tytöt nukkuu ja mä vietän omaa aikaa ja yritän saada joululahjat hankittua + ristiäisasioita järkättyy :)
STRESSI!


VAUHTIMIMMI VAUHDISSA <3


Oon tässä nyt joka päivä yrittäny lähtee kirpparille, mutta jotenki en oo vaan saannut aikaseks. Tänäänki piti lähtee kun mies tuli kahville, mutta jotenkin vaan jäin kotiin. Jos yrittäis uudestaa iltapäivällä kun tulee töistä.HUOMENNA pääsen vihdoin laittamaan asuntoa jouluisaksi! Tätä päivää on jo odotettukin ;)


Meijän pihalla on edes vähän lunta :D

2 kommenttia:

  1. Hyi helvete du e ful o patetisk.

    VastaaPoista
  2. Du tycks inte vara okej med dej själv eftersom du måste skälla opp mej :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3