21.7.2016

T-solujen lymfooma

Sain kirjeen kotiin missä luki tuo. Se on meidän tytön diagnoosi. Alle 2% sairastaa. Eli todella vähän, jos ollenkaan. 

Tiistaina käytiin pään ja vatsan magneettikuvauksissa, en ole kuullut vastauksista mitään. Eilen käytiin pet-tutkimuksessa. Sarasta huomaa että ei todellakaan ole kiva enää mennä sairaalaan ja kohta se joutuu olemaan siellä vielä enemmän. 

Kauheeta säätöä ollut tämä suunnitteleminen että kuka on milloinki Saran kanssa sairaalassa ja kuka kotona muiden lasten kanssa. Onneks löytyy läheisiä jotka auttaa ja haluaa osallistua. 

Sain eilen jutella sairaalan sosiaalityöntekijän kanssa, kertoi että mitä tukia voi hakea jne. Auttaa myöhemmin täyttämään tukilaput. Suuri onni että tollainen löytyy koska olen aina aivan pihalla noitten lappujen kanssa. 
Joko huomasitte muutoksia blogisivulla?
Kyllä! Together we make a family blogi on liittynyt Kaksplus portaaliin.
Olin enemmän kun innoissani kun sain heiltä sähköpostia.
Itse saan enemmän lukijoita mitä voi tarkoittaa että joku samassa tilanteessa oleva voi löytää minut ja voidaan jutella, tai joku saa minulta sitä vertaistukea. 
Tämä on aivan uutta minulle mutta täysillä fiiliksillä mukana ja onhan tää nyt jännää :).

Huomasin muutenkin että blogi saannu uusia lukijoita. Tervetuloa seuraamaan <312 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen blogi, mutta välillä on liikaa kirjoitusvirheitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Täällä ihminen kirjoittaa aivoimesti elämästään ja tunteistaan joka ei varmasti ole tällä hetkellä kovin helppoa ja sinä kehtaat valittaa kirjoitusvirheistä.

   Poista
  2. En yleensä lue tekstiä läpi ennenku julkaisen. Joskus jälkeenpäin kun luen omaa tekstiä huomaan itsekkin kirjoitusvirheitä. Tiedän että ei ole kivaa lukea tekstiä missä niitä on. Jotkut virheet johtuu myös siitä että äidinkieleni on ruotsi.

   Poista
  3. En yleensä lue tekstiä läpi ennenku julkaisen. Joskus jälkeenpäin kun luen omaa tekstiä huomaan itsekkin kirjoitusvirheitä. Tiedän että ei ole kivaa lukea tekstiä missä niitä on. Jotkut virheet johtuu myös siitä että äidinkieleni on ruotsi.

   Poista
 2. Ihana kuulla että siellä on läheisistä paljon apua. Ja varmasti sairaala ei ole kiva paikka Saralle. :/ Olette olleet nyt ajatuksissa usein.♥
  Ja onnea Kaksplussalle pääsyn johdosta. :)

  VastaaPoista
 3. Sinä toinen anonyymisti kirjoittava....Kyllä sisältö on tärkeämpi, kuin kirjoitusvirheet tms.Maassamme on myös ruotsinkielisiä mukana....minä ainakin olen sydän syrjällä odottamassa kuulumisia.Kirjoittajalla on elämänsä varmaan tiukin paikka käsillä lapsen sairauden vuoksi. T Ulla

  VastaaPoista
 4. Että kirjoitusvirheistä joku vaivautuu nillittämään. :/ Pysyköön omalla tontillaan jos ei kestä - elämässä on paljon tärkeämpiä asioita, kuten vaikka, itse elämä.

  Lapsesi on parhaassa mahdollsissa hoidossa! Näyttäkää sille syöpänilviäiselle!!!!!

  T: se aiemmin sarkodioosista kommentoinut ja nyt pahemmasta dg pahoittelunsa esittävä

  VastaaPoista
 5. Taisi muuten tulla aika monta kirjoitusvirhettä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3