13.1.2015

Raskausviikko 35. ja supistuksia

Aletaan kohta olemaan loppusuoralla, 34+0 tänään.
Enään 6 viikkoa laskettuun päivään, mutta pikkuhiljaa alkaa pelottaa etten pääse sinne loppuun asti, kunhan päästäis edes viikolle 36+0.

Kipeitä supistuksia tulee joka päivä vaan enemmän ja enemmän ja kävin jo kerran ä-polilla säännöllisten supistuksien takia. (Lue käynnistä)
Eilen illalla makasin sohvalla ja kattelin koneelta Syke - sarjaa. Tuli supistus.. Meni ehkä 10 min ja tuli toinen - kipeitä siis. Jatkoin kuitenki sarjan katsomista, ja niitä supistuksia vaan tuli kokoajan säännöllisesti 6-10min välein.. Yhtäkkiä ne alkoi tuntumaan todella kipeiltä, piti oikein pysähtyä ja keskittyä hengittämiseen, minähän pidätän hengitystä kun oikein sattuu.
Niitä tuli sitten tolleen muutaman tunnin verran ja paheni vaan kipu ja kesto. Oli aika mennä nukkumaan ja päätin ottaa panadolin ennenku meen sänkyyn. Kun pääsin sänkyyn alkoi toden teholla sattumaan :O Supistuksia kun tuli niin oikein poltteli alaselkää ja reisiä.. Sanoin jo miehelleni että sahaa mun jalat irti kun niihin niiiin sattu..  Panadolin vaikutus alkoi auttamaan vasta yli puoli tuntia siitä että sen otin. Ja se jotenki puudutti minut kokonaa, tunsin supistukset mutta ne ei sillai sattunu enään.. Ja sitten jossai vaiheessa nukahdin. Ja supparit näköjään loppuivat, kun heräsin aamulla yhtenä kappaleena vielä. Mutta ihana yö takana, en ole pitkään aikaan nukkunu noin hyvin <3.


Päätin eilen etten mene supistuksien takia sairaalaan ennenku tiedän että lapsi on OIKEASTI tulossa ulos. Ja jos olisin menny eilen niin olisi ollut turha reissu. Tietenki tämä juttu olisi voinnut avata paikkoja tai jtn, mutta ajattelin että voin odottaa ensi viikkoon kun on neuvolalääkäri joka kuitenki katsoo paikat ja ihan ilmaiseksi kun että menen maksamaan siitä 30e ä.polille.

Tänään on ollut outoja tuntemuksia kropassa koko päivän, painetta alapäässä ja vihlontaa. Ja kipeitä supistuksia tullu sillon tällön. Ei onneks säännöllisiä.
Tämän takia on alkanu pelottaa että kuinkakohan pitkälle raskaus menee vielä..?


Voin sanoa että mun takki alkaa olee aika tiukka mahan kohdalta, mutta kuukaudeksi en osta uutta takkia :D. Eli tällä on pärjättä ja toivoa vain ettei repee :D.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3