8.1.2015

Neuvolakuulumiset

Tänä aamuna heräsin ennen herätyskelloa -.- Heräsin siihen että naapurissa meidän seinän takana joku sahaa jotain.. Meille tulee uusia naapureita ja ne remppaa sitä kämppää.. Kauankohan niittenki remppa kestää? Alkaa pikkuhiljaa mennä hermot, ne usein myös poraa Saran päiväuniaikaan, niinku esim nyt tälläkin hetkellä.. Onneks Sara kuitenki nukkuu.
Vielä enemmän suututti kun katoin kelloo ja näin että olisin saannu nukkua vielä 5min!!!
No, nousin ja herätin tytöt ja aloin pukee ne ja vietiin Julia päiväkotiin. Tultiin Sarankaa kotiin syömään aamupalaa. Ja sitten hengailtiin vaan ennenku otettiin vaunut ja mentiin kauppaan, vein postiin yhden mammatakin joka ei vastannu odotuksiani. Sen jälkeen mentiin neuvolaan.
Mulla olisi ollu aika jo eilen mutta se siirrettiin tälle päivälle. Nyt niihin kuulumisiin:

Rv: 33+2
Painoa viikossa: -96g
RR: 113/68
Proteiinia pissassa: 3+
Sf-mitta: 32
Vauvan syke: +135
Vauvan liikkeet: ++

Kaikki oli hyvin paitsi proteiinit pissassa, Tämän takia joudun viemään huomenna neuvolaan pissanäytteen niin katotaan että onko mulla TAAS virtsatientulehdus. Se selittäisi ainakin nämä supistukset, viime oireisiin kuuluivat samat kun nyt eli supparit ja kokoajan saa juosta vessassa.

Nykään otetaan kans kaikilta raskaana olevilta streptokokkinäyte, niin sain sen nyt kotiin ja se pitää viedä labraan ennen rv 36.

2viikon päästä aika neuvolalääkärille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3