16.1.2015

En enään jaksaisi..

Kerroin jo teille että Maanantaina ja Tiistaina tuli supistuksia monta tuntia, ja olivat todella kivuliaita. Ja olin jo varma että vauva syntyy. Olin silti päättäny että menen sairaalaa vasta sitten kun tuntuu etten oikeesti enää pärjää ja kuolen kipuihin. 

Noh, eilen 21 aikaa alkoi taas sama homma, supistuksia tuli säännöllisesti ja 2-10min välein, välillä jopa kaksi peräkkäin, kestivät 30s - 1min. Reisiä poltteli ja alaselkää ja eilen olin ihan varma että nyt kuolen, samalla tuntu polttelua ja painetta alapäässä. Odotin silti että niistä tulisi niiiiiiin kipeitä että itken ja en enää osaa liikkua. Supistuksen aikana en osannu liikkua, sattui niin, vedin itseeni sikiöasentoon. 1 aikaa päätin että soitan sairaalaan, etin numeron valmiiksi ja päätin että odotan vielä yhtä supistusta, silloin väliksi tuli 10min.. Mietin uudestaan ja päätin että menen sänkyyn. Supistukset jatkuivat edelleen, mutta yritin silti nukahtaa, sainkin unta. Muistan silti et oon heränny monta kertaa kipeisiin supistuksiin ja Sara heräs 3 aikaan itkemään, sillon passitin miehen sinne vaikka oli mun vuoro hoitaa yö, olin vain niin kipeä kaikesta. Sara heräsi uudestaan 5 aikaan jolloin itse jo jaksoin nousta häntä hyssyttämään. Sillon supparit oli jo loppuneet. Tänään heräsin itse vähän ennen 10. On ollu outo olo kropassa koko aamupäivän. Mutta enään ei supistele. 12 aikaa soitin neuvolaan ja kysyin pissanäytteestä jonka vein viime pe. Se oli negatiivinen ja samoin streptokokki!!! jess.
Kerrroin näistä suppareista ja hän ihmetteli miksi en oo menny sairaalaan.. Sanoin vaan etten oo halunnu mennä turhaan, ja turhaa se ois ollu kun vauva edelleen sisällä. Maanantaina joudun viemään uuden pissanäytteen suoraa labraan ja sano myös että jos taas tulee näitä supistuksia niin yhteydenottoa sairaalaan. Kai se on sitten pakko?!
Tiistaina mulla on neuvolalääkäri ja hän varasi minulle aikasemman ajan kun mitä alunperin piti olla.

En jaksaisi näitä turhia supistuksia.. joko voisi tulla ulos tai sitten supistukset voisivat säästää itteensä synnytykseen. Tälleen en jaksa elää 6 seuraavaa viikkoa!!

Ja voin sanoa että nää supistukset on olleet yhtä kipeet kun synnytyskivut, siitä olen varma. Siksi en ymmärrä miksi loppuvat!? 
Jos itse saisin veikata vauvan syntymäpäivää niin se on muutaman viikon sisään.

Onko kellään kokemusta tällaisesta ja kauan meni että vauva syntyi?

Tänään VASTA rv 34+3


2 kommenttia:

 1. Mulla tuli muutamana yönä jonkin aikaa niitä kipeitä supistuksia, mutta en laskeskellut niiden välejä. Harjoitussupistuksia (ei siis kipeitä mutta sangen epämukavia kyllä) tuli myös loppuajasta entistä tiuhempaan. Hommassa kävi just niin kuin anoppi ennusti: supistukset pehmittelivät paikat valmiiksi ja kuten tiedätkin, kaikki sujui suorastaan rytinällä vaikka kuusi päivää lasketun ajan yli mentiinkin.

  Varmasti tuntuu kyllä ikuisuudelta nämä viimeiset viikot, varsinkin jos vaivat on tuollaisia... :S Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon googlannu vähän asiaa, ja kuulemma ihan normaalia nämä kipeätkin supparit.. Kävin uudenvuodenaattona ä.polilla ja sillo oli jo paikat pehmeet, saa siis nähä huomenna nvl lääkärissä että mites nyt sit..

   Poista

Kiitos kommentista <3