15.1.2015

Kuulumisia ja raskausvaivoja

Tulin vähän kertomaan tästä viikosta. Maanantaista kerroin jo jotain, kuten että ilta meni siihen että supisteli kipeesti ja monta tuntia, joka kuitenki loppui sitten onneksi. Noh, Tiistai iltana kärsin samasta vaivasta, kipu alkoi 19 jälkeen illalla, ja otin tällä kertaa heti panadolin että en joutuisi taas kärsimään pahoista supistuksista. Tällä kertaa panadoli ei vienny supistuksia pois vaan ne jatkuivat monta tuntia vielä lääkkeen ottamisesta. Loppuivat kuitenki juuri ennenku menin nukkumaan. Eivätkä onneksi olleet yhtä kipeet kun maanantaina vaikka kipeitä olivatkin.

Julia on ollut päiväkodissa maanantaina ja keskiviikkona ja molempina päivinä on mennyt hyvin ja Julia on menny iloisena sinne, vaikka ke meinas tulla itku kuulemma.. 
Muuten olen vain ollut kotona tyttöjen kanssa kun mies ollut iltavuorossa.

Eilen otettu kuvat.

Eilen aamulla melkein naapuri kävi aamukahvilla.
Tänään kun oli mun vuoro herätä tyttöjen kanssa niin ne päättivät nousta JO KUUDELTA, voin kertoo että olin aika väsyny vielä siihen aikaa aamusta (lue: yöstä). Mutta sainpas ainakin siivottua vähäsen. Muhun on tällä viikolla iskeny joku siivousvimma, kenties pesänrakennusvietti? Kokoajan tekee mieli olla siivoamassa jotain, tyttöjen huonekaan ei näytä räjähdyksen jäljiltä niinku usein ennen. Keittiö kiiltää ja tiskipöydällä ei ole astioita yhtä paljon kuten ennen. Olen jopa innostunut vaatteiden pesusta, ja varsinkin puhtaiden vaatteiden tuoksusta <3 Ennen vihasin pestä vaatteita (en edelleenkään rakasta sitä), mutta nyt tulee pestyä paljon useammin kun mitä ennen. Toivottavasti tämä vaihe jää päälle ;D.


Tänään aamulla entinen naapurini tuli käymään ja viihtyi puoleen päivään, teki samalla ihanan palveluksen meille ja jäi vahtimaan tyttöjä kun minä ja mieheni käytiin nopeasti kaupassa. Kiitos <3!
Iltapäivällä laitoin pakastepullat uuniin kun äitini ja siskoni tulivat käymään.

Mummolla oli mukanaan tuon liilan harjan Saralle ja Julialle samanlainen mut pinkki, ja sitten tooooosi paljon ponnareita. Huomenna voitais leikkiä tyttöjen kanssa parturia ;).

Olin aika varma eilen illalla että taas alkaa supistaa, mutta eipäis alkanu JESS! Oli todella ihanaa.
Mutta nyt oon tuntenu että vauva on laskeutunu alemmas ja voin kertoo että sattuu jalkojen väliin aika pahastikkin välillä :(. Ja tänään liittyi aika kiva juttu joukkoon, paikallinen kipu ylävatsassa, ei lähteny panadolilla, mutta rauhoittui hetkeksi kun minäkin rauhoitun, mutta heti kun äsken siivosin tyttöjen leikit pois ja ripustin märät vaatteet kuivumaan niin alkoi taas, ja ei oo viel loppunu kipu vaikka istun tässä sohvalla kirjoittamassa tätä. Pitää varmaan mennä oikein makaamaan tämän postauksen jälkeen että loppuis kipu. Huoh että tää raskaana oleminen on niiiin ihanaa (huomaa sarkasmi).Ei, nyt on kyllä pakko lopettaa tämä postaus, selkäänkin särkee tämä istuminen :/ Palaillaan asiaan myöhemmin.

Ps. Huomenna luvassa jotain kivaa kirjautuneille lukijoille ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3