5.1.2015

Kuulumisia

Pitkästä aikaa taas kuulumispostaus.
Mä oon ihan sekasin päivistä kun miehellä ollu keskellä viikkoa vapaata niinku esim viime torstai ja sit joutu lauantaina töihin ja olisi ehkä joutunu sunnuntainakin, mutta onneks ei joutunu. Ja tänään on työpäivä mutta huomenna taas vapaapäivä. Joutuu siis lauantaina varmaan taas töihin.

Mua niin ahdistaa tää meidän koti joka on meille aivan liian ahdas ja täällä on aivan liian vähän säilytystilaa ja silleen, aina kun iskee ahdistus meen nettiin kattelee uutta kotia meille :D. Ja löysin tässä yks päivä yhden kivan omakotitalon joka oli todella halpa vielä, käytiin eilen katsomassa taloa ulkoapäin, mutta ei se talo ollu yhtään kun kuvissa, talo näytti olevan todella huonossa kunnossa :( Piha oli kivan kokonen ja muutenki kivan tuntunen ja olihan kuvista päätellen kaikki sisälläkin hienoa, mutta ulkokuori :/. Se saa siis jäädä, ja katellaan varmaan joku päivä uudestaan taloja. Haluaisin vaan muuttaa..


Käytiin eilen myös kaveripariskunnalla leikkimässä. Siellä meni muutama tunti ja lapset viihtyivät hyvin yhdessä.


Mummi kävi kans lauantaina kylässä ja toi meille uudenvuodenherkkuja - sipsii ja partyjuomaa lapsille, niistä nautittiin eilen iltapäivällä.

Tyttöjen huoneestahan lähti se iso hylly pois ja ollaan menossa ikeaan ostamaan uusi hylly sinne, ei vaan olla päästy ikeaan vielä ja tässä yks päivä meni hermot niitten huoneeseen kun ei millään pysyny siistinä kun kaikki laatikot ja lelut levällään... Siirsin sitten meidän hyllyn sinne  väliaikaisesti, tai se saa jäädä sinne niin se uus hylly tulee sitten meidän olkkariin.

Leikkikeittiönurkka - Saran nurkkaus + se hylly siinä ikkunan edessä - Julian nurkkaus


En osaa enää kirjoittaa tällaisia postauksia, en tiedä mitä kirjoittaa. 
Mulle saa ja pitää antaa postausideoita, mistä haluatte lukea? Esittelypostauksia? meidän päivä?

Tulossa ainaki tässä tai ensi kuussa sairaalakassi-postaus, arvonta, vauvan nurkkaus, tyttöjen huone.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3