27.8.2014

Raskausoireita

Ajattelin kirjoittaa tämän raskauden oireista kun niitähän tuli eniten ennen kun paljastin raskauden tänne blogiin.

 Mä aloin miettimään yks päivä miten oon niin väsyny yhtäkkiä.. Siis oli ihan kauheeta miten en pysyny hereillä edes keskellä päivää kun tyttöjenkaa piti olla. Mä vaan nukahdin väkisin sohvalle. Kun tätä oli kestäny kaks päivää menin ostaa testin, vaikka menkkojen piti alkaa vasta 4 päivää myöhemmin. Eka testiin tuli vaan 1 viiva, sit menin leikkii tyttöjenkaa ja ehk 15 min myöhemmin menin vessaan uudestaan kattoo testiä, ja siinä olikin KAKSI VIIVAA, toinen viiva oli haalee mutta SELKEÄ plussa silti. 

Väsymys jatkui joka päivä ja sain onneks apua tyttöjen hoidossa että sain levätä ja mieskin antoi minun nukkua. 
Noin viikolla 6 alkoi pahoinvointia, ei oksennusta, mutta huonoa olo ympäri vuorokauden. Tätä kesti tällä kertaa vain onneksi 2 viikkoa, kun tyttöjen kanssa monta viikkoa ja loppu vasta rv 12.
Kerran huonon olon jälkeen heräsin yöllä pahaan oloon ja oli pakko juosta vessaan oksentemaan. Ei sen enempää. Rinnat on olleet arkana kans. Päänsärkyä on ollu ja on edelleen ja se on ihan kauhea. En muista tyttöjen kanssa yhtään että oliko?!
Vatsa oli tosi turvonnu melkeen heti alusta, ja pelkäsin melkeen mennä ulos kun näytin siltä kun olisin ollu jo aika pitkällä :o.
Sit jouduin ottaa sormuksen pois kun se alko puristaa, ja on edelleen sama, puristaa, kutisee ja tulee ihottumaa siitä. Välillä voin puolpäivää pitää mutta viimeistää illalla pakko ottaa pois. 
Hermot on tosi kireellä kokoajan tyttöjen kanssa.. Ja oon muutenki tosi herkkä. Herkempi kuin muuten.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3