15.8.2014

Mitä meille kuuluu?

En oo pitkään aikaan kirjoittanu kuulumispostausta. Ja enkä muutenkaa mitään meistä silleen.
Viimeks tuli se raskauspaljastuspostaus. Kiitos kaikille onnitteluista <3
En ees muista kokoajan että olen raskaana, kun oireita ei ole yhtään tällä hetkellä.

Isimies on ollu iltavuorossa koko viikon ja me tyttöjen kanssa kotona tai puistossa. Välillä on käynyt onneks vieraitakin. Julia jatkaa pottailua, ja tulee vahinkoja edelleen houisihin. Mutta silti jatkamme. Ja yritämme saada pissat pottaan. Emme siis anna periksi.
Saralle tulee lisää tempperamenttisuutta joka päivä ja on aika kiukkunen usein, ja sit välillä myös sellainen että jos en pidä häntä sylissä niin huutaa vaan. Ei halua olla yksin laittalla. Mutta enimmäkseen on tällanen jos Julia nukkuu. Sara tykkää paljon leikkiä ja seurata (lue: rikkoa) Julian leikkejä. Isosisko parka ei vielä ole tajunnu että pikkusisko nykyään liikkuu ja pääsee ottamaan Julian lelut. Eli opetamme täällä Saralle ettei saa ottaa toisten leluja jos toinen niillä leikkii. Opetamme Saralle myös että hyllyiltä ei saa ottaa mitään ja että pleikkariin ei saa koskea.Sara on nykyään kans kova tyttö taistelemaan unta vastaan , sekä päikkäreille että yöunille. Kokoajan pitää nousta ylös seisomaan tai istumaan.


Ainiin siitä piti kertoo, Sarallahan oli se 4vk kun piti ottaa astmalääkettä. Tiistai oli eka päivä ilman lääkettä ja Saralla ei ole yskää, nuhaa tai rohisemista, eikä rohiseminen ole tullut takas !!! JESS, eli varmasti oli vain joku pöpö joka saatiin vhdoin pois kiusaamasta. Olen niin onnellinen jos näin jatkuu, niin ei tarvii enään sitä astmalääkettä.


- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3