22.8.2014

Perheen yhteistä aikaa

Sitä oon alkanu arvostaa nyt kun isimies ei oo paljoa ollu kotona tällä viikolla. Kun on ollu laittamassa autoa joka ei millään halua tulla kuntoon. Eilen päätti onneksi pitää välipäivän sen kanssa ja viettää aikaa kotona meidän kanssa. Huomasin kans miten Julia nautti siitä ja halus olla paljon isin sylissä <3.
Tehtiin ruokaa yhdessä ja syötiin yhdessä koko perhe. Ruoan jälkeen kateltiin hetken tv:eetä yhdessä ja sen jälkeen mentiin kävellen kauppaan. 


Kaupan jälkeen Julia pääsi kylpyyn. Jonne haluaa enemmän kun mielellään mutta jossa viihtyy nykyään korkeintaan 10min. Kun ennen taas halus olla monta tuntia ja hänet sai pakottaa pois.


Sen jälkeen syötiin iltapalaa yhdessä ja vaan nautittiin yhdessä olosta.

Sitten tytöt nukkumaan ja me päästiin sohvalle viettää sitä parisuhde-aikaa <3
Se on myös tosi tärkeetä ja ihanaa <3


Minä vaan rakastan tätä mun omaa perhettä enkä koskaan vaihtaisi mitään pois. <3
Odotan myös innolla tätä kolmatta lasta joka tällä hetkellä kasvaa masussa <3
Meistä tulee ihana suurperhe pian <3
- Diana

2 kommenttia:

  1. Yhteinen aika on todellakin tärkeää... Meillä se on parina viime päivänä taas ollut kortilla, kun Miehen työmaa on kaukana ja matkassa on (no kuinkas muutenkaan) ollut mutkia. Tällä hetkellä Mies tekee vasta matkaa kotiin... Harmittaa, mutta eihän sille nyt mitään voi. Huomenna saadaan onneksi viettää kihlautumisen vuosipäivää kahdestaan ja juhlistaa samalla mun synttäreitä, sitä odotellessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3