2.8.2014

ELOKUU

Nyt on jo ELOKUU! Syksy hiipii pikkuhiljaa jo tänne. Mutta vielä on onneks aurinkoista ja lämmintä. Eli kesä jatkuu <3.
Mitäs me sit ollaan puuhailtu Saran kanssa täällä kun ollaan oltu kahdestaan? Torstaina mentiin mun enon, hänen vaimon ja serkkuni luokse ja oltiin siellä melkein koko päivän. Käytiin moikkaamassa heidän naapuria jolla on ihania pieniä kissanpentuja. (Tunnen tämän naapurin mammatreffeiltä). Torstaille oltiin luvattu kauhea ukkonen, mutta ei sellasta koskaan tänne Porvooseen tullu. Loviisassa oli kuitenki ollu vähän enemmän myrskyä.
Sara lähti kans ekaa kertaa konttaamaan ja ryömimään. :)))) Ikää 9kk ja 11pv.

Perjantaina mulle iski ikävä Juliaa ja päätettiin Sarankaa että mennään mummolaan. Siellä vietettiin sitten koko päivä ja kävin siskoni kanssa kirpparilla. Josta tarttui mukaan.

+ Julialle mekko ja mulle mekko ja paita.
Tänään heräsimme kun äitin soittaa että ovat kohta täällä. Juliani tuli takaisin kotiin <3<3<3!
Minä lähdin kuitenki äidin mukaan enoni luokse. Koska he olivat menossa sinne viettää päivä ja ilta ja minä otin heidän auton mukaan kotiin. Kun olen kuskina heille illalla kun haluavat kotiin.
Nyt takas kotona ja tytöt nukkuu ja mies kans. Omaa aikaa :D <3
Myöhemmin lähdemme tyttöjen pikkuserkun 1-vuotis synttärijuhlille.


Jaan teille vielä pari kuvaa mitkä äitini ottanu Juliasta kun hän oli siellä:He ovat käyneet korkeasaaressa, maatiloilla ja shoppailemassa :) Julialla on ollut tosi kivaa ja äitikin on onnellinen kun lapsi viihtyy :).

Mutta on se ihanaa saada hänet kotiinkin <3

Ja Julian pottaharjoittelut jatkuu ja menee jo tosi hyvin :) Voimme varmasti kohta sanoa heipat ainaki päivävaipoille :)

- Diana

4 kommenttia:

 1. Tuo päivämäärä/kuukausijuttu on tosi kiva, mutta huomasitko, että siinä lukee elokuun sijaan elakuu? Mutta voihan tuon a-kirjaimen muuttaa ooksi vaikka itse maalaamalla :) Minäkin olen etsinyt jotain tuollaista, ehkäpä sellainen vielä meillekin hankitaan.

  Kiva, että pottaharjoittelut sujuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin että on väärä kirjain :( Mutta kun tuo oli niin halpa niin oli pakko ostaa :D Joku kaunis päivä ostan kotiin tollaisen tollasen. Koska se on hienompi :)

   Poista
 2. Hyvä Sara!! :) Siitä se ralli teilläkin sitte alkaa.. ;) Ja kiva että Julian pottaharjoittelut sujuu hyvin - hänellä on ollu mukavia reissuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa joo :D mut onneks toi on viel rauhallinen, konttaa ympäri olkkaria mutta ei tee mitää pahaa :) (vielä)

   Poista

Kiitos kommentista <3