22.8.2014

Äiti on väsynyt

Marisen nyt pienestä, MUTTA kun Sara on AINA nukkunu yönsä hyvin ja aina ollut todella rauhallinen ja viihtyny hyvin lattialla leluilla. 

Viime yönä Sara heräs 1:30 aikaan huutamaan.. En saanu mitenkää rauhoitettua, paitsi kun nostin syliin. Sara sai eilen myös silmätulehduksen ja aloitin saman tien lääkkeen (Olin kysyny valmiiks sillon että voinko antaa samaa läkettä Saralle jos hänkin saa sen.. ja siis voin.) Ajattelin että yöllä hän huusi korviaan kun huus vaan makuasennossa, ja usein voi olla myös korvatulehdusta jos on silmätulehdus. Tunnin päästä en jaksanu enää nousta kokoajan sängystä ylös tai kokoajan paijata Saraa uneen. Otin hänet pois sängystä ja tultiin olkkariin. Laitoin hänet sitteriin jossa hän pysyi hiljaa. Laitoin itselleni SinkkuElämää jakso päälle minkä olin nauhoittanu. Kattelin sitten sitä siihen asti että Sara nukahti.. Aika nopeasti nukahti sitten siihen.. Ehkä joskus 3 aikaan.

Aamu 7 hän sitten heräsi taas huutamaan -.- Ja samalla Juliakin heräs.. Oli siis pakko nousta... Sara kitis 7-8:30 taukoamatta, eikä suostunu juomaan tai syömään. Meinasin menettää pikkasen hermoja siinä.
8:30 sain hänet vihdoin juomaan velliä ja nyt on vähän tyytyväisempi ja leikkii kengän kanssa tuossa lattialla. :D 
Voin myös kertoa että on todella vaikeeta putsata hänet silmät tai antaa lääkettä silmään. Sara vaan huutaa ja pitää silmät niin kovaa kiinni kun pystyy.

 Sara myös pierasi paljon yöllä, niin olikohan myös ilmaa masussa :/.
Huomasin tänään aamulla että hänen ikenet on ihan turvoksissa eli epäilen että voi myös olla hammas tulossa ja siksi tuo niin kiukkunen :( Tulisivat nyt vaan läpi -.-

- Diana

2 kommenttia:

 1. Voi että, koita sitä putsaamista jotenkin leikin varjolla? Loruilet samalla jotain höpöhöpöä ja yrität sitten putsata? Toivottavasti helpottaa pian!

  Jaksamista, vähäiset unet vaikuttaa ainaa omaan jaksamiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetty on.. sara vaan vihaa sitä. Mutta onneks siinä ei mee kauaa. Nii ei oo varallista jos vähän huutaa vihasta.

   Sitä on vielä väsyneempi kun ei ole yhtään tottunu...

   Poista

Kiitos kommentista <3