30.5.2013

Siivoilua ja oleskelua

Toissapäivänä käytiin moikkaamassa naapureita Sannaisiin, siellä lapset sai leikiä yhdessä ja tässä kuvassa he molemmat istuvat kottikäryssä joka on kaatunu :D.

Eilen mentiin Julian kanssa heti aamusta naapureitten luo, jtn piti keksii et aika menis eteenpäin, kun oli se ultra :).

Mentiin sitten niittenkaa Julian kummitädin luokse, ja sitten jätin Julian sinne siks aikaa et käytiin miehen kanssa ultrassa.

Ultran jälkeen menin takas sinne ja sinne oli tullu yks toinen mamma kenellä oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pieni vauva mukana, (vauvakuume nous) ja en todellakaan muista et julia ois ollu noin pieni <3

Julia kylvyn jälkeen :)
Eilen iltapäivällä Metta-täti tuli meille käymään kans. Ja sit kun mies tuli kotiin, me syötiin, käytiin kaupassa ja sitten käytiin viel mummilla, kertomasssa ultrausuutiset :).

Täällä mä jo suunnittelen et mitlä Jullen huone näyttäis sitten kun hänen pikkusisko muuttaa sinne kans, vaikka sinne on viel pitkä aika :D.
Pitäis suunnitella et miten saan pinnasängyn meijän makkariin :D.

Siivottiin tänään jo Julian huone Julian kanssa yhdessä..


Julia on niin nopea sotkemaan sitä :/

Mun sisko (Julian sylikummi) tulee meille 12 aikaa :) Mummo menee kouluun pariks tunniks ja tulee sitten kans meille :).

Ajattelin et leivoittais siskon kanssa mustikkapiirakkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3