24.5.2013

Sellanen perjantai

Tänään noustiin jo vähän 7 jälkeen.. tai ihan mielellää nousin, vaikka en ollut nukkunu melkee koko yönä, korvia särki niin paljon etten tienny mitenpäin olla sängyssä.. :(
Heti 8 soitin lääkäriin, ja sain ajan klo 11.

Julia meni sen aikaa kummitätinsä kanssa markkinoille.. ja ite sain odottaa 45 min et pääsin lääkärille -.- Siellä sitten todettiin mulle korvatulehdus, ja sain jotain korvatippoja mitä pitää laittaa kaks kertaa päivässä. Toivotaa et helpottaa pian, eihän tässä halua edes mennä nukkumaan jos vaan alkaa sattumaan.

Julia tutki kaukosäädintä
Lääkärin jälkeen kävin moikkaamassa kavereita kun Julia nukahti autoon. Sitten käytiin kaupassa ja apteekissa

Päivällä sain kivan puhelunki :)))
Olin hakenut Julialle syksyksi päiväkotipaikkaa, että hän saisi vähän muuta sosiaalista elämää + kavereita kun vauva tulee.. No täti puhelimessa kertoi että kaikki päiväkotipaikat olivat täynnä mutta että jos haluan niin tarjolla olisi 2 perhepäivähoitopaikkaa... Käyhän se todellakin!

Ja hän oli tosi positiivinen siitä että Julia menee sinne syksyllä kun vauva tulee että ite saan rauhassa tutustua uuteen vauvaan ja loppuraskaudenkin saan levätä enemmän :)

Eli Julia on 3 päivää viikossa 8h hoidossa.

Toivotaan että siellä olisi Julian ikäisiä ja että Julia viihtyisi siellä :)

Ja ehkä mun in helpompi jättää Julia perhepäivähoitoon, kun siellä on vähemmän lapsia, ja perhepäivähoitajalla enemmän aikaa viettää kans Juliankaa :)
Ja se on sellanen pienempi paikka :)

Nyt sain Julian äsken päikkäreille :)
Illalla me lähdetään mieheni kanssa leffaan kattomaan uutta To fast and furious  6, se on multa vähän niinku synttärilahja hänelle <3

Julia menee mummolaan yöks, ja huomenna me mennää sinne, kun niillä on siellä synttärijuhlat, siskoni täyttää 18 (HERRAJUMALA!!!!) Ja isäpuoleni täyttää nyt jtn vuosia :D.

Saa nähä et ehtiikö mieheni ees kotiin leffaan -.- Kun tänään kuulemma menee pitkään ja lippuja pitäis lunastaa 20:00 ja leffa alkaa 20:30...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3