4.7.2013

1v3kk

Julia täytti tänään 1v ja 3kk, Se tarkoittaa sitä että 3kk päästä hän on jo 1,5vuotta ja siinä samassa kuukaudessa hänestä tulee ISOsisko :)
Menin tänään vahingossa katsomaan synnytysohjelmaa, ja ei ois kyl pitäny, rupes vähän pelottaa tuleva synnytys, Koska Julian synnytys ei ollut mikään maailman helpoin.

Kohta isi tulee töistä ja me mennään tänään läskistäytymään. :D Jotenki ei vaan tee mieli tehä ruokaa, voimat on ihan loppu kun on tää flunssa.

Jaksoin mä tehä pikasiivouksen olkkarissa kun naapuri ilmoitti et tulee kahville. Ekaks en meinannu siivota ja varoitinkin naapuria että tääl on tosi sotkusta... Mutta sit rupesin kattoo ympärelleni ja eihä mun naapuri ois mahtunu sisään jos en ois siivonnu :D eli tein pikasiivouksen ja oon iloinen siitä koska nyt tekee vähän edes mieli kattoo tätä kämppää taas :)
Lauantaina sitten tehää miehenkaa SUURsiivous :)

5 kommenttia:

 1. No en mä nyt niin iso ole... -.- :D

  VastaaPoista
 2. sägs det inte att andra förlossningen går bättre o snabbare än första?!
  min första gick på 9h o sista skedet var bara 10min, före vi åkte hem från bb så sade barnmorskan att kommer det ett barn till så skall jag direkt åka till bb när jag känner sammandragningar eller liknande dagarna runt beräknade datumet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det sägs ju de, me julia tog de 24h allt som allt från första sjuka sammandragningarna. o sista skede tog 45min. Men man ska ju annors å snabbare in med andra. MEd första kan du vänta att sammandragningarna kommer med 5 min mellanrum, men med andra ska du fara in då de kommer med 10 min mellanrum :)

   Poista

Kiitos kommentista <3