5.2.2013

Vielä paremmin :)

Eilen mua rupes vähän mietityttää Julian kuume, kun oli jo 4 päivä kun hän kuumeili, ja sunnuntaina sairaalassa crp oli 42. Se ei ole kauhean korkea, mut koholla silti. Ja yrittivät sairaalassa saada selvää että miksi. Mutta syytä ei löytyny. Päätin siis eilen illalla että tänään soitan terveysasemalle ja että Julian kuume kestäny 5 päivää ja haluan tietää miks jne...

Yö meni aika hyvin.. Julia nukahti 20:46 sohvalle. 23:14 me siirrettiin hänet meidän sänkyyn. Joi maitoa. Sitten heräs 00:36, 4, ja ei meinannu enää saada unta. Onneks kuitenki nukahti. Sitten noustiin ylös 8 aikaan.

Kokeilin Julian otsaa ja oli viilee, mittasin vielä varmuuden vuoks lämmön joka näytti vain 36,6 astetta. Eli jess, kuume on poissa.

Mutta eilen yritin kyllä lukea netistä kaikkea että mistä kuume voisi johtua jne... Nii monella ollu et kuume ollu poissa vaik yhen päivän ja sit tullu taas takas :( Toivotaan että Julian kuume pysyy nyt poissa :)

 

2 kommenttia:

  1. Paranemista Jullelle! Tässä haasteprojektia kans: http://sairaanihana.blogspot.fi/2013/02/haaste-yhdentoista-asian-juttu.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3