4.2.2013

Paremmin

Eilen kun siirrettiin Julia 23 aikaan meidän sänkyyn annoin vielä lääkettä että selvis yön ilman korkeaa kuumetta. Ja yö meni todella hyvin, heräs pari kertaa juomaan maitoa. Herättiin sitten puol 8 aikaan, ja mittasin kuumeen ja se oli 38,6. Annoin lääkettä ja neiti oli hereillä vain puol tuntii ja sitten otti puolen tunnin päikkärit. Nyt on ollu hereillä puol 9 asti, ja jaksanu leikkiä ja touhuta ja on taas ihana oma itsensä :).
Nyt voisin jo sanoa että taidetaan olla voiton puolella.

Eilen kuitenki pikkasen pelotti mennä nukkumaan. Pelkäsin Julian puolesta että jos taas herätään samaan tilanteeseen kun eilen aamulla. Mieheni piti nukkua sohvalla kun en vielä uskaltanu laittaa Julian omaan huoneeseen nukkumaan. Niin hänkin tuli sitten meijänkaa nukkuu. Perhepeti <3.

Tänään ollaa kyllä vain kotona ja ollaan niin kauan kun on tarvis.

Tänään Julia myös täyttää 10 kk
Ja Julia on oppinu yhden uuden asian. Hän osaa ottaa lelun ja tiputtaa sen päänsä takaa ittensä taakse, sitten annan lelun takas hänellä ja hän tekee sen uudestaan ja uudestaan. Eilen hän sen oikeastaan oppi sairaalassa, sillon leluna oli mun puhelin.Nytkin Julia iloisesti kiljuu täs mun vieres sohvalla :D. Ihanaa kun oma rakas Julia oma itsensä on taas<3

  

1 kommentti:

Kiitos kommentista <3