11.5.2016

Toukokuu

..Ja ihana kesä on tullut! Me ollaa nautittu täysillä näistä ihanista keleistä. Ollaa oltu paljon ulkona ja rusketustakin ollaan saatu. Pakko nauttia kun ei koskaan tiedä millon nää kelit loppuu ja et minkälainen kesä tulossa. Ollaa grillailtu, kierretty puistoja täällä Porvoossa ja pyöräilty. Rakastan ja nautin ja lapset myös! Williamkin kävelee jo tosi hyvin ulkona ja sekin helpottaa meitä, koska William painaa aika paljon. Ja mulla varsinki vaikeeta kanneskella tota poikaa nyt kun käsi paketissa. Mulla on jo monta kertaa menny hermot tähän kipsiin ja ollu lähellä että en oo leikannu sitä pois. Mutta on pikkurilli vielä kipee nii kai mä nyt kiltisti vaan pidän tän kipsin täs sen 3vk.


Saatiin odottaa aika kauan kutsua Saran koepalaottoon, Mutta se vihdoin tuli pari viikkoa sitten ja meillä on se aika ensi viikon maanantaina. Se tehdään nukutuksessa eli mua taas vähän jännittää ja pelottaa.
Huomattiin eilen kans että Saralle tullu outoa ihottumaa käsivarsille, luultavasti allergia, aurinko tai jtn sen atooppiseen ihoon liittyvää.. Pitää seurailla ja rasvata. 

William on vihdoin päässy korvatulehduskierteestä eroon *kop kop*, ja ilman mitää hoitoa. Meillä oli myös se maitoallergia epäily ja ollaan vähennetty maitoa, josko sitten siitä? Kakka on edelleen kovaa, mutta välillä tulee onneks löysempää. Ihottumaa on edelleen kaulassa ja mahalla, saatiin Aqualan voidetta siihen, auttaa kyllä, mutta koska W kuolaa kun vesiputous niin se ihottuma reagoi ja pahenee. Pitää vaan rasvata ja yrittää pitää kuivana se kaula.Olen niin iloinen Williamista, koska on niin rauhallinen tapaus<3 Tottakai osaa olla tempperamenttinen ja uhmaa löytyy vähän, mutta tytöt taas aloittivat uhmailun heti 1v täytettyään ja se oli jtn kamalaa, niin william on kyllä todella rauhallinen niihin verrattuna. Mutta William on todella herkkä ja sellanen mamis <3 Onneks, koska viimenen vauva ja sitä saa vielä pitää sylissä ja halailla. 

Ainiin!
Sara ja William pääsee syksyllä samaan päiväkotiin kun Julia, enään ei tarvitse kahteen eri paikkaan kuskailla. 


2 kommenttia:

  1. Hieno juttu että pääsevät samaan päiväkotiin, helpottaa varmasti kunnolla arkea! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3