17.5.2016

Lukkojen takana

Pakko tulla kertomaan mitä tänään tapahtu.....


Päätin laittaa tyttöjen huonetta uuteen uskoon ja jätin jopa puhelimen olohuoneeseen että saisin rauhassa siirrellä tavaroita jne. Tytöt tulivat auttamaan ja ei menny kauaa kun William teki jotain mitä rakastaa yli kaiken..

Nimittäin työnsi oven kiinni huoneeseen. Nyt mietitte varmaan että mitä siitä?!
No, tota noin. Tyttöjen huoneessa ei ole ovessa kahvaa sisäpuolella, koska Sara repi sen kerran rikki ja se pidike katos. No, minä ja tytöt siis lukittuna niitten huoneessa ja William huoneen ulkopuolella. William ei tietenkää ylety avaamaan sitä ovea!! En menny heti paniikkiin, tytöt kyllä! Kun muistin et jätin puhelimen olohuoneeseen rupes vähän paniikki iskemään. Yritin löytää tyttöjen huoneesta jtn millä kääntä kahvaa auki. Eihän siellä tietenkään mitään sellasta ole. Seuraavaksi yritin etsiä jotain jolla kääntää ovi auki kun tiputin kahvan ulos. Ei siellä sellastakaan ollut. Ikkunan kahva oli kans idea, mutta en saannu sitä irti ikkunasta.

Hetken päästä muistin että William leikki meidän kotiavaimilla aikasemmin ja ne jäi eteisen lattialle, yritin oven alta selittää Williamille että ottaisi avaimet ja antaisi ne mulle. Mutta William ei tietenkään ymmärtäny. Kun puhuin avaimesta William rupes leikkii ovenkahvalla jolloin minulla välkky, Yritin saada Williamin antamaan kahvaa minulle oven alta, mutta hänen mielestä oli hauskaa kun äidin sormet näkyi :D. Meinasin luopua toivosta kokonaan jo tässä vaiheessa. Sitten William heitti ovenkahvan pienen matkan päähän. Tässä vaiheessa en tiennyt itkeäkkö vai nauraa?

Sitten minulla välähti taas. Yritin löytää tyttöjen huoneesta jotain pitkää keppiä jolla saisin kahvan oven alta huoneeseen. En löytäny mitään joten revin seinästä jalkalistan irti ja sillä yritin saada kahvaa luokseni... ja sehän herrajumala onnistu!!!!! Pääsimme ulos!

Puoli tuntia oltiin tuossa huoneessa. Onneks William ei tajunnu mistään mitään. 

Kun jatkoin huoneen laittoa otin sekä kahvan että puhelimen mukaan :D.

Miksi minusta tuntuu että tällaset jutut tapahtuu aina mulle? :S


6 kommenttia:

 1. Apuaaa :D Aika paha paikka. Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo. Mietin jo että mitä tekisin kun mieskin pääsee vasta 22:00 töistä ja tää tapahtu 18 aikaan...

   Poista
 2. Omg:D onneks olit kekseliäs ja kävi tuuri!:D
  Mä pelkään kans et jotain tommosta tapahtuu, vaikka meillä onkin kaikissa ovissa kahvat tallella:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki vaan osaa toimia oikein :) muuten olisin huudellu ikkunasta naapureille et soittaa mun miehelle et tulee heti kotiin :D

   Poista
 3. Onneksi keksit keinon ja pääsitte ulos. :) Noi tuollaiset tilanteet saa aina sydämen tykyttämään ja onneksi mitään ei sattunut sillä välin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3