15.4.2016

Julian 4v neuvola

Eilen käytiin Julian kanssa hänen 4v neuvolassa. Ekaksi sain olla mukana Julian kanssa huoneessa jossa juteltiin niitä ja näitä ja että miten Julialla menee ja hän varmaan vähän kuunteli miten puhuu ja mitä tekee jne. Katsottiin myös pituus ja paino. Sitten neuvolantäti halusi hetken olla Juliankaa kahdestaan huoneessa, jolloin minä menin odottamaan odotushuoneeseen ja sain mukaani lappuja joita minun piti täytellä Juliasta, esim että mistä Julia tykkää, Julian parhaat puolet jne.

Sitten kun pääsin takaisin huoneeseen neuvolantäti näytti minulle mitä olivat puuhanneet, Julia oli saannu piirtää ympyröitä ja viivoja, rakentanut palikoilla ja sen sellaista. Kaiken oli osannut hyvin. 
Sitten Julia sai vielä jäykkäkouristusrokotuksen. Se vähän sattui, mutta itkua ei tullu. Musta tuntuu että Julia ei kehdannu alkaa itkee, irvisteli ja kun kysyin että sattuiko niin vastasi varoen kyllä. Olen huomannut että uusissa paikoissa ei kehtaa näyttää tunteitaan. Mikä on sääli. Kerroin Julialle että saa itkeä jos sattuu. Mutta pipi meni onneksi heti ohi ja oli ylpee kun oli laastari siinä :).

Julian mitat(suluissa 3v):
104,5cm (97,5cm)
17,8kg (15,7kg)
Pää 50,2cm (49,5cm)

Neuvolakortin teksti:
Terve. Kasvaa hyvin. Näkö normaali. Verenpaine 94/65 p. 87. Hyppii. Oikeakätinen.

Julialla kaikki siis hyvin ja kasvaa ja kehittyy normaalisti niinkun 4vuotiaan pitääkin. 
Kesäkuussa meillä on sitten vielä Julian neuvolalääkäri.4 kommenttia:

 1. Frozen on meidänkin Julian suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla melkeinpä jokaisen pienen tytön suosikki tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Miks et enää kirjota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt ollaan sairasteltu, mut nyt tulin koneelle kun ajattelin kirjoittaa vapusta.

   Poista

Kiitos kommentista <3