5.4.2016

Julia 4v

Eilen isopieni Juliamme täytti 4 vuotta. En voi uskoa että hän on jo 4v. Justhan hän synty! Muistan edelleen miten hän valvotti kaikki yöt ja valloitti kaikkien sydämmen kun hän syntyi <3. Ensimmäinen vauvamme <3.
Tänään hän on 4 vuotta ja puhuu melkein sujuvasti ja PALJON, pukee itse vaatteensa, syö hienosti ja osaa kertoa tarpeensa. 

Eilen aamulla herätimme hänet laululla ja lahjoilla ja kynttilöillä. Hän oli tosi onnellinen. Oli odottanut tätä jo kauan.
Meiltä sai lahjaksi frozenvaatteita, frozenlaukun ja tarrakirjan tarroja, ja nekin tietenkin frozenia.
Puki heti päälle uudet vaatteensa. Isi vei Saran ja Williamin päiväkotiin ja minä ja Julia syötiin aamupalaa rauhassa. Kun isi palasi takaisin kotiin valmistautiin lähtemään Itikseen.
Siellä käytiin katsastamassa heidän uusi leikkipaikka. Käytiin myös katselemassa leluja BR-leluissa ja sieltä ostettii Frozenilmapallo Jullelle. Sitten käytiin syömässä ja lähdettiinkin takaisin kotiin.

Kotona siivottiin yhdessä Julian kanssa hänen ja Saran huonetta.Katsottiin netflixistä lastenohjelmia ja oltiin vaan. Isi lähti iltavuoroon ja iltapäivällä käytiin hakemassa sisarukset kotiin. Oli kiva päivä.
Ja Julia nautti.
Julia kattas nukeille lautaset koska niillä oli synttärijuhlat :D.

Lauantaina sitten vietetään suvun ja ystävien kanssa synttäreitä.

Loppuun vielä lapsimessulippuarvonnan voittajat!

Siinatar ja Ink_ku

Paljon onnea teille :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3