25.7.2012

Kiireinen päivä

Tämä mamma sai nukkua koko yön ja aamun.
Mutta nousin silti jo vähän yli 8.. Ja menin olohuoneeseen leikkimään isin ja Julian kanssa.
Puol 10 aikaan, Mankku lähti viemään minua autokouluun koska minulla oli ajotunti, joka meno todella hyvin, olispa ollu inssi..
Ajotunnin jälkeen tein pimeänajoni loppuun ja pääsin sen läpi. Jess! Sen jälkeen koitin päästä teoriakokeen läpi autokoulussa, ja en päässyt taaskaan, en tuu koskaan pääsemään, siellä saa olla kuvissa vain yksi virhe ja kysymyksissä kaksi. Minulla on kokoajan 5-10 väärin, mutta ajo-ope sano että sitten kun alkaa olemaan alle 5 väärin niin saan jo ilmoittautua oikeeseen teoriakokeeseen.
Sen jälkeen lähdin kävelemään Lady Linelle päin ja siinä matkan varrella poikkesin Suomalaisessa kirjakaupassa moikkaamassa Iidaa.
Lady Linella minä kävin juttelemassa yhden työntekijän kanssa Lady Linesta (Oli vähän niinkun pakko kun sain Kristalta 5 ilmaislippua) he yrittivät saada minut liittymään sinne, mutta minulla ei ole varaa, aikaa tai motivaatiota. Mutta aion käydä nämä 5 kertaa ilmaiseksi kyllä ja sitten jos kiinnostun enemmän niin voin vuokrata jonkun kortin sieltä, niin tarvii vaan kuukauden maksaa.
Sen jälkeen Mankku tuli hakemaan ja lähdettiin ajelee Tuusulaan, kun sen piti käydä siellä viemässä jotain verokorttia ja sen sellaista..
Sieltä sitten takaisin Porvooseen.
Melkein heti kun kotiin päästiin niin Mankun yksi tuttava Ristiinasta soitti että olisi tulossa nyt Hesasta Porvoosee, niin lähdettiin kahvilla käymään niitten kanssa Shellillä.
Ja sitten veljeni soitti että olisivat tulossa meille käymään, niin mentiin kotiin ja he tulivat nopeasti käymään.
Sitten meidän piti mennä auttamaan Mankun veljeä muutossa, mutta ei ehditty.. Niin jäätiin kotiin ja saatiin Julia kyplyyn.
Sitten Julialle tuli joku yliväsyymys ongelma, ja huus väsymystä.. Nyt onneksi nukkuu jo ja tämäkin mamma voisi tänään mennä aikasemmin nukkumaan..
Huomenna taas aikainen herätys ja muutenki lähdetään kotoota jo puol 10 aikoihin kun lähdemme Serenaan ja Julia menee hoitoon kummitätinsä luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3