29.7.2012

Hiostava päivä

Eilen alkoi kivasti ukkostaa kun meidän piti mennä nukkumaan, salamoi ihan kivasti mut ei ollu kuitenkaan sellanen kunnon ukkonen, aika mälsää!

Tänään Mankku anto mun nukkua 11 asti. Ihanaa !
Sitten kävin suihkussa ja yritin saada mun takut pois hiuksista ja mieskin yritti auttaa, mutta sattu liikaa ja huoh, lopputulos: Leikkasin ne pois :D!

Sen jälkeen juttelin Nadian kanssa, ja he päättivät tulla Porvooseen, Tulivat ekaksi tähän meille ja sitten lähdettiin Peepotille ottamaan aurinkoa, Juliakin pääsi kokeilemaan vettä. Kunnes kuultiin että siellä on sinilevää.. Hyi! Ja siellä oli TOSI ISOJA kaloja, jopa ahvenia..
 Julialle tuli kuuma ja oli pienesti känkkäränkkä, Sain sen kuitenki nukahtamaan vaunuihin, ja siinä sitten oli hyvä.. Me pelattiin korttii ja juteltiin niitä näitä.

Sen jälkeen tuli nälkä niin mentiin Mäkkiin syömään.
Ja siitä Nadia ja Efu tulivat vielä meille.

Tänään on ollut niiiiiiin hiostava ja kuuma ilma että mä kyllä kuolen kohta..
Julia pääsi kylpemään kuumuutta pois ja sitten mun piti vielä syöttää iltapuuro, mutta ei kelvannu, eli maitoa sai vaan ja nyt nukkuu jo. Toivottavasti ei heräis kuumuuteen tai jtn.. mut makkarissa oli kyllä viileempä kun on ovi ollut kiinni.Mä tahtoisin niin mennä naimisiin jo nyt :) Haluaisin kauniin häämekon, ihanat kengät ja sitten sinne häämatkalle kahdestaan viikoksi kultani kanssa <3
Kateltiin tässä eilen häämatkoja, ja molemmat haluttais Bora Boralle, mut sinne makso viikko kahdelle          10 250e !!!!!!!!!!!! Todellakin liian kallista, mutta Thaimaaseen kuitenki lähdetään.
Haluan jonnekki missä on noita puumajoja rakennettu veden yläpuolella. Ne on niin romanttisia.
Noh, 6 vuotta vielä sinne. Ehtii tässä laihtua hyvin ja säästää rahaa matkaa ja juhlia varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3