24.7.2012

Julia kääntyi ensimmäistä kertaa selältä mahalleen

8 oli herätys, ja kun heräsin herätyskelloon niin olin ihan ihmeissään että Julia vielä nukkuu, Nousin ylös ja Julia olikin hereillä mutta viihty hiljaa yksinään omassa sängyssään.
Sanoin Mankulle että käyn suihkussa ja että voiko hän vaihtaa Julialle vaatteet.
Kun tulin suihkusta Mankku edelleen nukku ja Julia iloisena viihty yksinään sängyssään, ihme tyttö!
Herätin Mankun että jos nyt voi vaihtaa ne vaatteet, ja menin pukemaan omat vaatteet päälleni, Sitten syötiin aamupalaa ja lähdettiin ajelee Mäntsäläänpäin katsomaan Mankun autoa joka on siellä huollossa, näytti toimivan. Mutta se pitää viel katsastaa ja jotain muuta..
Sen jälkeen tultiin takaisin kotiin ja Mankku lähti taas korjaamaan toista autoaan.
Maggis ja Elias tulivat meille hengailemaan, Ja myöhemmin myös Marietta täti.

Julia kääntyi tänään ensimmäistä kertaa itse selältä mahalleen. (3kk3vk)

Tänään maisteltiin ensimmäistä kertaa maissia ja se todella taisi maistua kun nielas tosi hyvin, mutta banaani-persikka on kuitenkin ehdoton ykkönen..
Tässä otetaan vastaan banaani-persikka sosetta

"Lisäääää hei" :D


Serkkuni mieheineen kävi kahvilla vähän aikaa sitten, ja kuunneltiin "maddea" kotidopplerilla ja todella hyvin kuului sydänäänet, en varmaan itekkää raskauden aikana kuullut Julian sydänäänet noin hyvin.
Ja kun sanotaan että jos sydänäänet vähemmän kuin 150 lyöntii minuutissa niin tulee poika pitää paikkansa niin ei ole kiva, kun oon sanonut että hänelle tulee tyttö eli "Madde".

Julia käy yleensä yöunille tuossa 19 aikaan, mutta nyt isi  tappelee tuolla makuuhuoneessa Julian kanssa, kun tyttöä väsyttää mutta ei saa unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3