8.8.2016

Sara kotona

Sara on nyt ollu viikon kotona. Todella hyvin on menny. Heti kun pääsi kotiin viime viikon tiistaina niin vaikutti heti paljon terveämmältä, kyllä se on niin että sairaalassa sitä vaan tuntee itteensä vielä sairaammaksi kun mitä on ja näyttää sairaalta. Sara on hyvin jaksanut leikkiä, olla hereillä jne. Nukkuu paremmin kotona. Sairaalassa nukkui vain 15min päikkärit ja kotona vetää 1-3h päikkärit.

Sara on nyt saannu kimppuunsa aika pahan flunssan. Tulehdusarvoja on onneksi seurattu. Käydään siis Porvoon sairaalassa kaks kertaa viikossa verikokeissa. Viime viikon to tulehdusarvot oli vähän koholla mutta ei ollu vaarallista. Tänää otettiin uudet ja en ole vielä saannu vastauksia. Imivät myös räkää nenästä katsoakseen että onko jokin virus Saralla. Jos on ja se ei ole hävinny ens viikon menessä joudumme siirtää sytostaatteja. Sara ei myöskään saa mennä K10 tarttuttamaan muita mutta sitten taas jos Saran yleiskunto romahtaa tai kuume nousee nii joutuu sairaalaan että saa lääkettä suoneen suoraa. Vielä on onneksi yleiskunto hyvä. Sara saa täällä kotona kaksi eri lääkettä, juuri nyt en muista nimiä, mutta suojaavat sairauksilta. Yksi annetaa 3krt viikossa suun kautta ja toinen piikkinä masuun joka päivä.

Sara on ollut todella reipas kaiken tämän kanssa vaikka ei yhtään tykkää.

Kyllä se on ihanaa että pääsee kotiin hoitojen välissä♡!
3 kommenttia:

 1. Kotona on vaan niin parasta♡hirmuisesti tsemppiä teille,toivotaan ettei tulehdusarvot nouse!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli nousseet paljonki tulehdusarvot :/. Alunperin piti mennä to uudestaa verikokeisii mut se vaihtu nyt ke. Ja lääkäri sanoi et pitää varautua veritankkauksee.

   Poista
  2. Oli nousseet paljonki tulehdusarvot :/. Alunperin piti mennä to uudestaa verikokeisii mut se vaihtu nyt ke. Ja lääkäri sanoi et pitää varautua veritankkauksee.

   Poista

Kiitos kommentista <3