10.8.2016

Kun kuume nousee..

Kun päästiin kotilomalle viime viikolla niin hoitajat kehotti seuraamaan lämpöä vähän väliä. Ei ehditty montaa päivää olla kotona kun Saralle iski kauhee räkäflunssa. Hyvin on silti jaksanu leikkiä, eikä kuumetta oo ollu. Eilen aamulla sitten kuume nousi, 38,6. Soitin sairaalaan ja käskivät tulla heti. Sairaalassa lämpö mitattiin uudelleen ja oli 40.  Osastolle siis jäi. Ja ab kuurin saa suoneen.  Verihiutaleita ja punasoluja sai kans eilen.

Eka yö sairaalassa uudella osastolla meni hyvin ja me tultiin Saran isinkaa heti aamulla tänne. Yöllä oli ollu vielä kuumetta 39.10 kommenttia:

 1. Voi pientä. :( Toivottavasti kuume lähtee nopeesti laskemaan.

  VastaaPoista
 2. Voi pientä potilasta, kurjaa että kotiloma keskeytyi. Toivottavasti kuume laskee pian.

  VastaaPoista
 3. Voi että,olipas kurja että pikkuinen joutui sairaalaan.
  Pikaista paranemista ♡♡

  VastaaPoista
 4. Ovatko puhuneet tutista mitään? Jos on muutenkin räkänen, olisiko helpompi hengittää ilman tuttia? Omalla lapsella oli astma pienenä, eikä silloin ollut tutille sijaa enää suussa. Totesi kyllä itsekin, että helpompaa on olla ilman tuttia, ja siirsi sen sitten käteen ja lopulta tutti jäi pois itsestään.
  Voimia ja tsemppiä! T Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole. Sillo ku eile oltii matkalla sairaalaa oli saralla vaikeeta hengittää tutti suussa ja yritinki sanoa että ottaa pois et pystyy hengittää paremmin. Ei hän suostunu. Nyt on nuha vähä hellittäny ja hengitys kulkee.
   Kiitos♡

   Poista
 5. Paljon tsemppiä ja enkeleitä matkalle <3 Koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Moikka. Ensinnäkin, olen äärettömän pahoillani, kaikesta mitä Sara ja teidän perhe joutuu tällä hetkellä kokemaan. Minulla on myös kaksi tyttöä ja poika. Keskimmäinen hieman nuorempi, kun Sara. Asia koskettaa erittäin syvästi. Toivon äärettömän paljon ja kyyneleet silmissä rukoilen että Sara selviää. Toinen asiani oli, että heräsi sellainen ajatus, olisiko muiden lasten kotona olosta hyötyä Saran kotiloma jaksoilla etteivät he kantaisi päiväkodista pöpöjä Saran luo? Toisaalta ymmärrän kyllä kuinka haastavaa se julialle ja williamille voi olla pitää pitkiä aikoja taukoa ja sitten taas palata päiväkotiin. Mutta oletteko pohtineet tällaisia asioita? Olen itse lastenhoitaja ja päiväkodissa töissä, siksi asia herätti ajatuksia, kun tiedä kuinka paljon päiväkodista(kin) leviää pöpöjä myös kotiin. Totta kai sen flunssan voi saada mistä vain.
  Toivottavasti Saran flunssa hellittää pian.

  Todella paljon voimia ja rakkautta teidän perheelle <3

  -Niina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Mietittiin tota itsekkin alussa. Mutta lääkäri oli sitä mieltä ettei heidän tarvitse olla pois päiväkodista. Tottakai ovat enemmän kotona nyt kun itse olen kotona sarankaa. Saran voinnin mukaan mennään. Olivat nyt päiväkodissa ne päivät kun meillä oli sarankaa käynti sairaalassa ja muuten kotona. Nyt toki taas päiväkodissa joka päivä että mä pääsen saran luo heti aamusta kun on sairaalassa. Tottakai sieltä pöpöjä kotiin tulee vaikka eivät itse sairastaisi. Siksi olen vähentäny päiväkotipäiviä :)

   Poista
  2. Aivan! Totta kai te vanhempina olette jo osanneet ajatella näitä asioita ja hienoa, että olette jutelleet myös lääkärin kanssa. Tuo systeemi kuulostaa fiksulle. Ja äärettömän tärkeää että jompikumpi vanhemmista pääsee Saran luo, siihen tuo päiväkoti on huippu. Pöpöjä on jokapuolella, mutta varmasti parhaanne mukaan koitatte niiltä välttyä ja varmasti osastolta saatte myös tarvittavia neuvoja. Ihanaa, että Sara pääsi hetken käymään kotona! Teillä on niin kauniit lapset.

   Poista

Kiitos kommentista <3