13.6.2016

Saran koepalan vastaukset

Minulla ei ole mitään uutta kerrottavaa. Pahin mahdollinen tapahtui...
Koepala on tutkittu, ja ne ei tiedä edelleenkään mikä se on. Sanoi että voi olla kasvain kyseessä. Kysyin varovasti että onko se hyvänlaatuinen vai pahanlaatuinen, hän ei osannut vastata siihen, just koska eivät tiedä yhtään mikä on. Koepala ei vastannut mitään.

Yleensä, mutta ei aina syöpä näkyy verikokeissa, mutta verikokeet jotka otettiin helmikuussa olivat ok. Nyt hän haluaa ottaa uudet verikokeet, koska patteja on lisääntyny ja ne on kasvanu isommiksi. 
Lääkäri haluaa myös ottaa uudet ultra- ja röntgenkuvat. Huomenna tai ylihuomenna, luultavasti keskiviikkona. Onneksi näin nopeasti. 

Itse epäilen paria sairausta, ja ajattelin kirjoittaa ne ylös ja kysyä niitten mahdollisuudesta. Kaikki aina sanoo ettei itse saa googletella, mutta joskus se on pakko! Tottakai Google aina ehdottaa syöpää. Mutta ainostaan yksi syöpä sopisi näihin. Siis mitä mä oon löytäny. 

Nyt pelottaa vielä enemmän että jos onkin jotain vakavaa ja Sara ei ehdi saada hoitoa tarpeeksi nopeasti. Olisipa tämä vain jo ohi... Ja saatais selvyyttä tähän.Palaan asiaan kun tiedän enemmän.


11 kommenttia:

 1. Voi ei, pahin mahdollinen tilanne tuo epätietoisuus. Toivottavasti asia selviää nopeasti ja parhain päin. Näistä vaikeistakin jutuista kannattaa varmasti kirjoitella ja puhua, ettei stressi käy liian raskaaksi kantaa.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi kirjoitan tämän tänne blogiin. Pakko! Ja auttaa muistamaan mitä kaikkea ollaa käyty läpi.

   Poista
 2. Todella ikävää, ettei asiaan vieläkään tullut selvyyttä. :( Toivon todella että pian selviää mikä pienellä on ja pidän peukkuja pystyssä, että se on jotakin harmitonta.♥
  Isosti tsemppiä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. En tiedä enää mitä tehdä. Kiitos Terhi♡

   Poista
 3. Voi että! Jannin blogin kautta tulin tänne kurkistamaan ja täällä ollaankin vakavien asioiden äärellä. Kommentoin tässä ennen kuin tämän enempää edes ehdin lukemaan, että voimia, tsemppiä ja jaksamista kaikin tavoin sinne. *halaus*

  VastaaPoista
 4. Voi voi..kuulostaa että kyseessä on nyt jotain harvinaislaatuisempaa vaivaa jos kerran lääkäritkin ovat ymmällään :/ Tuli ikävä fiilis teidän puolesta, tämä epätietoisuus on niin inhottavaa. Toivottavasti röntgenit ja ultrat kertoisi jotain uutta, tai lääkärit pystyisivät konsultoimaan jotain ulkomaiden lääkäreitä tms. Ja kannattaa tosiaan kysyä siitä syövästä mikä mieltäsi painaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon kans että oltais jo huomenna viisaampia kun mennää uusiin kokeisiin.

   Poista
  2. Mä toivon kans että oltais jo huomenna viisaampia kun mennää uusiin kokeisiin.

   Poista

Kiitos kommentista <3