6.6.2016

Kuulumisia

Siitä on taas ikuisuus kun olen kirjoittanu viimeks. Siksi ajattelin nyt tulla vähän kertomaan kuulumisia, ja siitä miten meidän kesä on alkanu. 
Ollaa oltu töissä ja päviäkodeissa, ja meillä ei ole ollenkaa kesälomaa tänä kesänä. Lapsilla olis ollu isänsä kanssa, mutta isä vaihtaa firmaa. Mutta on meillä kuitenki suunnitelmia kesäksi, sellasia yhden päivän juttuja, kuten muumimaailma, hanko, ehkä yyteri, ja sen sellasia.


Mitäs me ollaa sitten tehty?

Ollaa ulkoiltu PALJON, puistoiltu kavereiden kanssa, oltu kavereilla. 
Opittu uusia asioita. Varsinkin William. Ei paljon puhu vielä, mutta muutamia sanoja tulee kuten, Mamma, Pappa, Uiii, Oho, Kissa, hau, Tack.

Tytöt sai uudet frozenvaatteet mummolta tuliaslahjaksi. Ollaa käyty lasten serkun ristiäisissä. Ollaan syöty jäätelöä (Joka oli liian kylmää Wiltsun mielestä :D)

Ollaa pyöräilty, Julia oppi pyöräilemaan ilman apupyöriä. Saralla ei ihan vielä ole hermoja oppia pyöräilemään edes apupyörillä :D.

Ollaan vaan nautittu perheajasta<3 Ostettiin tyttöjen mekoille teline <3 Ja olen käyny tyttöjen kanssa juhlimassa.

Mun parvekekukat <3

Tytöt tappelee usein mutta onneks osaavat myös antaa rakkautta toisilleen <3

Diana Juhlimassa - Diana töissä - Diana kotona (+ mun feikkitatska <3)

Tyttöjen ootd tänään :)


2 kommenttia:

  1. Ihana kun olet kirjoitellut. Jahka kerkeät, niin kirjoittele lisää. Sinun postauksiasi olen jäänyt kaipailemaan nyt kun olen itsekin aktivoitunut (tai ainakin yrittänyt).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että joku kaipailee :) en ookkaa lukenu kenenkää blogia viime aikoina kun ei tuu yhtää oltua koneella. Pitää itekki skarpata ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3