17.6.2015

Pisti miettimään mitä olisi voinnut käydä..

Eilen lähdin lasten kanssa mummolaan kun oltiin viety mies töihin.
Joskus minua pelottaa ajaaminen, kun en usein aja autoa, kerran kuukaudessa/kahdessa.
Mottoritiet on kans aika pelottavia, kesällä ei niin, mutta talvella varsinkin. Nyt kun lähdimme ajaa oli onneks hyvä ja hieno sää. Lähestyin auto jolla oli peräkärry ja valmistauduin ohittamaan autoa.
Yhtäkkiä se auto alko jarruttaa (!!!moottoritiellä!!) Vaihdoin nopeasti kaistaa etten ajaisi autoa perään. Kun ohitin autoa huomasin että moottoritien vieressä juoksee HIRVI!!! Moottoritien puolella, meinasin mennä paniikkiin, eli painoin kaasua että ehtisin pois alta jos hirvi päättäisi ylittää tietä. Kaikki meni onneksi hyvin, eikä ajettu hirven kanssa kolaria.


Kyllä tämä tapahtu pisti miettimään mitä olisi voinnut tapahtua... Aika kauheeta.
Minuun olisi varmaan sattunu pahemmin kun lapsia, tytöt ovat onneks aika kaukana takana autossa ja William pää taaksepäin. Huh, onneks ei mitää käyny.
Miksi tällaista pitää tapahtua kun juuri MINÄ olen YKSIN ratin takana?

Pääsimme onneksi hyvin ja ehjinä perille mummolaan.
Kotimatkakin sujui hyvin, jos ei lasketa että keskellä tietä oli joku auto menny rikki ja siellä oli paloauto auttamassa, en siedä tollasiakaan tilanteita kun en tiedä mitä pitää tehdä ja miten ohittaa tuollaisia tilanteita :D.


Haluan tähän loppuun vielä kiittää lukijoitani, kivoista kommenteista, piristävät aina :)
Saan olla iloinen kun minua ei kiusata niin paljon blogissa, olen monen blogissa huomannut kateellisten kommentteja, niin turhia!
Ja sinä, anonyymi joka jaksat vähän välii kirjoittaa turhia rumia kommentteja, teet sen turhaan. En ota niitä itteeni, säälin sua koska olet tuollainen lapsellinen! En tule koskaan julkaisemaan kommenttejasi blogissani, eli turhaan kirjoittelet!

Ihanaa kesää lukijoille! <34 kommenttia:

 1. Huh onneksi ei käynyt mitään! Tuollaiset kyllä säikäyttää :/

  VastaaPoista
 2. Siis mä oon niin monta kertaa miettinyt liikenteessä, että kamalaa mitä kaikkea voisi sattua.. ja siis liikenneonnettomuuksiahan tapahtuu koko ajan, ja se on tosi pienestä kiinni!! :(
  Onneks teille ei käynyt kuinkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta! Onneks en oo kertaakaa ollu mukana missää.. ja toivon ettemme joudukkaan :)

   Poista

Kiitos kommentista <3