15.6.2015

Kuulumisia

Ollaan kyläilty ja oltu ulkona ja meillä on ollut vieraita. Näin lyhyeesti sanottuna :D.

Ville(Williamin kummisetä) ja lapset :D (William puuttuu) Tämän perheen kanssa on hauskaa viettää aikaa, heilläkin kolme lasta, niinku meillä. Talo siis täynnä elämää kun olemme samassa paikassa :D.


Serkukset <3 Kummipoikani<3

Williamilla on melkein syntymästä asti ollu ongelmia maidon kanssa, hän puklailee aika paljon.
Kun lopetin imettämisen Williamin olleen 2kk vanha aloimme antamaan hänelle Nania. Se pisti kakan oudon väriseksi, hän ei siis mitenkää kärsiny siitä mutta päätin silti vaihtaa maidon. Vaihdoimme siitä semperiin ja kakka muuttui heti normaaliksi. Puklaaminen jatkui ja on pahentunu, puklaa aina ja kokoajan ja tuntuu että loppujen lopuks kaikki mitä on menny sisään on tullu myös ulos takas puklauksena. Poika onneks kuitenki kasvaa eikä kärsi tästä itse. Välillä on huutanu samalla kun puklannu, mutta en sitten tiiä että johtuuko siitä kun ei aina sitä tee. Hän myös juo maitoa paljon, koska varmaan nälkä kun puklaa kaiken ulos.
Eilen ostimme Little baby maitoa ja tänään on puklannu paljon vähemmän ja kehuin siitä kaverille illalla, mutta sitten kun William heräsi niin puklaili varmaan koko päivän edestä.
Oon kuullu että kiinteet voi auttaa puklaamiseen, eli tänään aloitimme kiinteen ruoan antamisen (4kk tulee täyteen lauantaina). Annoin kasviksia ja ilme oli huvittava :D.


Lauantaina käytii siellä ristiäisissä ja sunnuntaina kävimme pienen prinsessan 2-vuotis synttäreillä.

Tänään miehellä alkoi TAAS iltavuoroviikko. Kävimme aamulla kaupassa ja muuten vaan oltu kotona, Lapset ovat olleet ihmeellisen kilttejä tänään ja meillä on ollut ihan mukava päivä :)
Nukahtivat myös kiltisti yöunille.Parasta kesässä on kesävaatteet <3 ;)

Perjantaina on juhannus, ja me laitamme lapset hoitoon ja lähdemme juhlimaan ;)
Kattelin blogista mitä oon tehny nyt viime juhannukset ja viime vuonna olimme mummolassa yökylässä, toissavuonna kaverilla grillailemassa ja jäimme sinne yöksi (lasten kanssa)
3v sitten en muista mitä tein? 

Lopuksi vielä kuvia meidän ihanasta kotikaupungistamme <3 Porvoo<3


4 kommenttia:

 1. Mukavaa Juhannusta! :)

  Me annetaan vauvalle sitä Nutrilon Hypo Allergenic- maitoa, jonka tarkoitus on ehkäistä alttiutta maitoallergialle. Kokeiltiin myös NANia, joka pienempinä määrinä oli ihan ok mutta isompina tuntui aiheuttavan vatsavaivoja. Sitten kokeiltiin ihan ilman reseptiä ostaa Nutrilon Peptiä, joka toimi (no toki, korvike on lehmänmaitoallergisille vauvoille tarkoitettu ja Kesäheinäkin sitä aikanaan käytti). Ajateltiin kuitenkin vielä koettaa tuota Nutrilon Hypo Allergenic- korviketta, ja hyvältä vaikuttaa. Vielä tosin imetänkin, ja tyttö saa myös kiinteitä, eli ihan kaikki ravinto ei korvikkeesta tule... Mutta ainakin toistaiseksi on mennyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) ja hyvää juhannusta teillekkin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3