25.6.2013

Kuumeilu jatkuu..

Varmasti tosi raskasta Julialle, kun heti kun lääkkeen vaikutus lakkaa niin kuume nousee taas lähemmäs 40c :(
Yöllä Julia heräs 4 aikaan itkemään ja oli todella kuuma, en ees mitannu lämpöö vaan annoin lääkkeen, ja nukahti sitten maitopullolle.
Tänään aamulla herätin 8:30 aikaan ja mittasin niin näytti 37,2 ajattelin jo et ollaan voiton puolella.. mutta siitä pari tuntii eteenpäin niin nous taas yli 39c :(.
Soitin sitten lääkäriin, ja saatiin aika. 
Lääkärissä korvat sun muut oli ok, otettiin verikoe, mistä katottiin myös tulehdusarvot ja ne oli 68. eli koholla kuitenkin.
Pissanäyte yritettiin ottaa, mutta Julia ei suostunu pissaamaan, on tänään mun mielestä pissannu tosi vähän vaik on juonnu paljon.
Sain sitten pissapurkin kotiin ja pissapussin et jos yritän vaik saada Julian pissanäyte kotona.
Kun joudutaan huomenna kuitenki käymään lääkärissä taas ja verikokeissä kun pitää kattoo et nouseeko vai laskeeko tulehdusarvo.

Minä itse pelkään neuloja ja verikokeita YLI KAIKEN, ja jouduin nyt pitäämään Julian sylissä kun he ottivat häneltä verikokeen ja kädestä eikä edes sormesta.
Heti kun ne sai neulan sisään niin suoni katos ja ei tullu verta purkkiin, niin hoitaja joutu "kaivaamaan" sen esiin sieltä, Julia huus kun viimestä päivää, mutta niin olisin kyllä minäkin.

Toivotaan että huomenna sitten löytyy syy kuumeeseen.Kävin sen jälkeen kaupassa ja yritin ostaa kaikkee sellasta mitä tiedän että Julia syö (Eli kaikkea epäterveellistä, mutta kuhan ees jotain syö. Kun ei nyt ole syönnyt 3 pv:n melkein mitään :( )
Ostin siis, hyviä jogurtteja, nakkeja ja jäätelöä.

Tänään muuten sain Julian hujattua syömään välipalan :D Julia ei saa tulla parvekkeelle, niin ajattelin et jos annan sen mennä parvekkeelle niin varmasti syö ees jtn, ja söi se puol purkkii :)

Nyt varmaan kuume taas nousemassa, kun itkee ja kiukuttelee sängyssään eikä suostu nukkumaan, vaikka olis jo päikkäriaikoja hänellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3