12.6.2013

Kirpparilöytöjä, pieniä prinsessoja ja raparperia ;)


Maanantaina käveltiin kauppaan naapureitten kanssa, ja sitten oltiin loppupäivä vaan kotona, tai siis ainaki iltaan asti.
Mieheni tuli kotiin 19 aikaa, olin tehny meille ruokaa (spagettia ja jauhelihakastiketta) ja sen jälkeen lähdettiin rannalle, kun pojat halus uimaan, ite jätin uimisen väliin kun tuuli niin paljon et oisin jäätyny uimisen jälkeen :D.
Julia viihty hyvin vedessä (Niinkun aina..) :).


Eilen serkkuni tuli Cessin kanssa tänne heti aamusta, lähdettiin kiertämään kirppiksiä ja löysin Julialle T-paidan, kesäpuvun ja itselleni tunikan ja korvikset.

Sitten hän tuli meille hengailee, ja tarjos meille pizzat, oli namii! :)

Sitten Julia meni 2h päikkäreille (Yleensä nukkuu vain 1h)
Sitten kun heräs, syötin ja vaihdoin vaipan ja sitten tuli Metta-täti hakemaan, kun hän halusi viettää aikaa veljentyttärensä kanssa :)

Ite tylsistyin HETI täällä kotona, niin soitin kaverille et tulis hakee :D.

Onneks tuli hakee. Käytiin mäkissä (HUPS!) Ja sen jälkeen mentiin moikkaa kaveria sairaalaan, hän synnytti pienen pienen tytön sunnuntai-iltana. Vauva oli todella suloinen ja pieni <3 Mun vauva vois tulla jo!!! En jaksa millään enää odottaa :D.


Sen jälkeen mentiin kaverin mummille hakemaan raparperia ja vietiin ne kaverin äidille.
Hän tekee niistä mehua :).

Sitten tulin kotiin ja mieheni oli laittanu Julian jo nukkumaan. :)

Tänään herättiin 09:00, ihanaa kun Julia on alkanu nukkuu pidempään tai niinku 12h putkeen. Mut en sitte tiiä et johtuuks tää siitä et ulkona on ollu hämärämpää kun aurinko ei oo paistanu.

Tänään tuli palkkalaskelma, ja perjantaina odottaa ISO rahasumma tilillä <3
Nyt pitäis löytää se auto jostain viel :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3