22.4.2013

Viikonloppu!

Viikonloppu meni taas aivan liian nopeasti.. 
Lauantaina anoppi kävi täällä aamulla kahvilla, jonka jälkeen meni syntymäpäiväviettoon ystävänsä kanssa.

Me vietiin Julia sen jälkeen leikkimään kummitädin ja sedän luokse. Kun me mieheni kanssa mentiin katsastamaan mun auto, joka ei todellakaan mennyt läpi :(.

Sen jälkeen mentiin miehen isän luokse vaihtamaan kesärenkaisiin, Siellä Julia sai leikkiä monta tuntia ulkona, ja oli ihanaa kun oli aika lämmin ja aurinko paisto.Sunnuntaina mä menin Julian kummitädin kanssa MLL:n lastenkirpputorille, en ostanut mitään, ja en ees kattonu kunnolla kun nyt ei ollu rahaa oikeen mihinkään. Syksyllä ne varmasti järjestää uuden, jolloin mulla on pakko olla rahaa että voin ostaa vauvalle kaikkee ja Julialle kans :).

Sitten tulin kotiin Julian kanssa ja mies lähti hakee meidän uutta tiskikonetta :)

Iltapäivällä mentiin kaikki anopin lapset + tyttö/poikaystävät Raxiin ja sitten anopin ystävä toi anopin sinne, ja se oli hänelle niinku yllätys. :) Tais kyllä olla iloinen yllätys, kun pari onnenkyyneleitäkin tuli :')<3Raxin jälkeen me sitten mentiin kotiin, ja sitten naapuri soitti illemmalla ja pyys meijät puistoon, niin otin sitten Julian ja lähdettiin puistoon niittenkaa. meidän miehetkin löysivät itsensä sinne ;)

Naapurinmies antaa Julialle vauhtia :)


Isi ja setä :D

2 kommenttia:

 1. grattis till graviditeten!! :)
  min fråga är att om du någongång hade svårt med julia? att om du tyckte att det var jobbigt att ha barn t.ex. skötsel, vakande på nätter osv.. bara med tanke på att ni nu skall få ett till barn och hon kommer att vara bara 1,5år?!
  hur orkar man som mamma?

  VastaaPoista
 2. Tack!
  Int ha ja på de sätte haft svårt med julias skötsel, nätterna har förståss imellan varit tunga, då hon int ännu heller sover hela nätter, bara imellan. O hoppas nog att hon nu sku börja så småningom börja sova hela nätter, att man lite får vila ut fören nästa babys kommer som kommer att hålla en vaken på natten.
  Lite e ja nervös för hur de kommer att gå, då Julia ännu är ganska liten när nästa kommer, men endå tror ja nog att allt kommer att gå bra :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3