12.1.2017

Syöpä selätetty!

Noniin, Nyt mulla on aikaa tulla kertomaan enemmän.
Meillepäin piti lääkärin soittaa viime viikolla Saran vastauksista, magnetista ja pet-tutkimuksesta. Viikko jolloin saisimme tietää että onko tyttäremme vihdoin terve, vai joudutaanko hoitoja vielä jatkaa. No, Torstai iltapäivällä soitin sinnepäin kun ei sieltä kuulunu mitään ja hoitaja kenen kanssa puhuin ei osannu sanoa oikein mitää ja sanoi sitten että jättää viestin lääkärille että odotan soittoa. Sitten tuli pyhä ja viikonloppu.
Maanantaina soitin sitten taas sinnepäin, ja vihdoin sain puhelimeen hoitajan joka kertoi minulle vastaukset, Magneettikuva oli hyvä niinkuin myös pet-tutkimus ja sydämen ultra. Eli kaikki on hyvin ja patit poissa!!! Itkin onnesta! Pussasin ja halasin Saraa niin kovaa!

Kutsuin äitini ja siskoni mieheineen kakkukahville, koska pitihän tätä juhlia! Ja kerroin koko maailmalle heti hyvät uutiset! Kaikille tuli hyvä mieli ja onnitteli Saraa.

Ei mikään syöpä meidän tyttöä kaada.

Meillä on lääkäriaika Helmikuun alussa jolloin lääkäri kertoo tarkemmin näistä ja sitten varataa aika laskimokatetrinpoistoon.

Monet luulee että Sara palaa nyt heti päiväkotiin ja minä töihin. Mut ei se ihan niin mene. Saralla ei ole vastustuskykyä ollenkaan, eli menee vielä hetki. En usko että ennen kesää ainakaa.
20 kommenttia:

 1. Ihana. Onnea Saralle ❤

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Kaikkea hyvää jatkoon ja nauttikaa sydämenne kyllyydestä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia uutisia ja niin ihana taistelija Sara.♥

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia! Olen onnellinen teidän puolesta <3 Paljon voimia Saralle topumiseen :) Hän on niin vahva neiti <3 Ihan tuli tippa linssiin.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania uutisia! <3 :) Onnea!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa!onnea😚😙😊

  VastaaPoista
 7. Härliga nyheter! Fint kämpat! Allt gott åt er familj i fortsättningen <3

  VastaaPoista
 8. Reipas Sara <3, kyyneleitä on silmät olleet täynnä,blogia lukiessa. Mitä parhaimpia uutisia nämä! Iso sylillinen rakkautta!

  VastaaPoista
 9. Hei tosi hienoa :) Toipumisia Saralle!

  VastaaPoista
 10. Hienoja uutisia! :) Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 11. Kiva olisi kuulla Saran kulumisia, miten teillä menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin menee. Sara käy 3kk välein magneettikuvauksissa ja kerran kuukaudessa verikokeissa ja tähä asti ollu kaikki hyvin😊

   Poista

Kiitos kommentista <3