19.11.2016

Saran vointi

Sara on voinnut vaihtelevasti viime hoidon jälkeen.  Käytiin viime viikonloppuna tankkaamassa punasoluja ja trombosyytteja. Ja tänään joutui taas tankkaa punasoluja, Kysyin lääkäriltä että miten tällä kertaa joutuu jo kaksi kertaa niitä saamaan, Niin hän selitti että mitä enemmän  sytostaatteja saa sitä enemmän selkäydin kärsii. Pelottaa että seuraavan hoidon jälkeen selkäydin pettää. Saralle löytyy onneksi yksi sopiva luovuttaja!

Saralla on enää yksi hoito jäljellä, Kohta tämä on ohi! Mutta silti tuntuu että nyt vastoinkäymisiä tulee kokoajan. Minua pelottaa joka päivä vaan enemmän ja enemmän että tämä kaikki loppuu huonosti vaikka alussa ja puolessa välissä kaikki näytti niin hyvältä!
Sara on vaan enemmän ja enemmän väsynyt, ärtynyt ja hänellä on usein kylmä.

Tämä tunne mitä kannan sisälläni on kauhea. Sara on tällä hetkellä mummolassa yötä ja yleensä nautin kun joku lapsista on hoidossa. Nyt ikävöin Saraa ihan hulluna ja mietin että mitä jos tämä on minulta pois? En tiedä ymmärrättekö mitä tarkoitan?

Huomenna vietetään mummolassa pikkujoulua, koska se on oikeesti ensi viikonloppuna mutta Sara on silloin sairaalassa. Syömme jouluruokaa ja annamme toisillemme pieniä lahjoja <3.
Tiedän että kaikki ei tällasta vietä, mutta me olemme äidin kanssa aina. Ollut kotona jopa pieni joulukuusi. Mun äiti on aina ollut ahkera kaikkien tällaisten asioitten kanssa, pikkujoulu, ystävänpäivä ja nimipäivät. Aina ollut jotain erikoista silloin. Itse en ole samanlainen. En vietä lasten nimipäiviä, enkä omiani.

Huomenna Saralla on jännä päivä edessä, Hän nimittäin pääsee ruokakauppaan. Tulen tekemään siitä postauksen myöhemmin.
8 kommenttia:

 1. voimia teidän koko perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viimeisen hoitoon! Toivotaan, että hoidot tehoavat ja ensi vuosi olisi teille koko perheelle onnellinen! ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 3. <3 Ihana kun jaksat kaiken keskellä kirjoittaa, olette ajatuksissa koko perhe. Voimia teille kaikille.

  VastaaPoista
 4. Voi tuo on kyllä varmasti hurjan pelottavaa. Paljon voimahaleja,askel kerrallaan eteenpäin ♡♡

  VastaaPoista
 5. Klart man ska fira lillajul (dock är det väl en ganska finlandssvensk tradition, för de flesta på jobbet ser ut som frågetecken när man önskar dem "hauskaa pikkujoulua", pikkujoulu är nog mera firmajulfest för dem). Men en liten gran och små paket ska det vara =)

  Du gör mig igen påmind om att man borde anmäla sig till benmärgsregistret, för det kan vara så oerhört viktigt för någon.
  Kämpa på, snart är ni i mål med behandlingarna! Varma tankar till er!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3